Δήλωση προέδρου Ε.Β.Ε.Π. & Π.Ε.Σ.Α., Βασίλη Κορκίδη, για «self rapid test».
«Η καθιέρωση υποχρεωτικής διενέργειας των self tests και στους εργαζομένους του λιανεμπορίου είναι ένα πρώτο σοβαρό βήμα προς την “επόμενη ημέρα”. Την ημέρα που πλέον δεν θα χρειαστεί το λιανεμπόριο να υποστεί τα όσα υπέστη εξ αιτίας της πανδημίας» δήλωσε ο πρόεδρος ΕΒΕΠ & ΠΕΣΑ, Βασίλης Κορκίδης.
«Άξιο υπενθύμισης το γεγονός ότι, μέχρι σήμερα, τα όποια μέτρα προστασίας προτάθηκαν από τους λοιμωξιολόγους και υιοθετήθηκαν από την πολιτεία, ακολουθήθηκαν με θρησκευτική ευλάβεια από το λιανεμπόριο που αναμένει την δική του “ανάσταση”.
Θέλουμε το λιανεμπόριο να λειτουργήσει με ασφάλεια ενώ, παράλληλα, ευελπιστούμε στη σταδιακή, αλλά γρηγορότερη, χαλάρωση των μέτρων, με παράλληλη επιτάχυνση των εμβολιασμών».
Σχόλια