Ο Γιώργος Κολλιόπουλος σπούδασε Νομικά και είναι connoisseur ελαιολάδου. Το 2006 ίδρυσε τη Speiron, την πρώτη luxury food εταιρία στην Ελλάδα, με όραμα τη δημιουργία προϊόντων απαράμιλλης αισθητικής και ποιότητας. Το πρώτο προϊόν της εταιρίας, λ /lambda/ ultra premium olive oil, είναι το πρώτο luxury ελαιόλαδο στον κόσμο. Βραβευμένο με Silver World Medal στα New York Festivals Awards 2008, το λ /lambda/ έτυχε θριαμβευτικής υποδοχής από διεθνούς κύρους έντυπα, όπως το Time, οι L.A. Times, οι Sunday Times, το Wallpaper, η Independent, το Robb Report και κορυφαίους chefs, όπως ο Juan Mari Arzak και ο Tom Aikens. Το Μάιο 2011 η Speiron υπέγραψε συμβόλαιο απευθείας προμηθευτή με το πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου. Η εταιρία εξάγει ήδη σε Αγγλία, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ.