NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Γεωργία Παπαδοπούλου

Portfolio Manager, Financial Educator & Coach, Wealth Fund Services

Έπειτα από μία πορεία στον τραπεζικό κλάδο για 17 χρόνια ξεκινώντας από την Bank of Cyprus και συνεχίζοντας στην Citibank και τέλος στην Alpha Bank, αποφάσισα το 2017 να κάνω το μεγάλο βήμα. Γιατί για εμένα ήταν μεγάλο βήμα να αφήσω μία έμμισθη εργασία που με τα καλά της και τα άσχημά της, μου έδινε την αίσθηση ότι είμαι ασφαλής! 

Αποχώρησα τον Φεβρουάριο του 2017 και συνεργάστηκα με την Wealth Fund Services ως εξωτερικός συνεργάτης ξεκινώντας ως Portfolio Manager να δημιουργώ το χαρτοφυλάκιο μου! Και ως ελεύθερος επαγγελματίας παρουσιάστηκαν μπροστά μου πολλές δυνατότητες που το προγραμματισμένο τραπεζικό περιβάλλον δεν με άφηνε να γνωρίσω! Έτσι λοιπόν, η φαρέτρα των επιλογών που πρότεινα αυξήθηκε, η ευελιξία, η ταχύτητα και οι ευκαιρίες για μία win – win σχέση δημιούργησαν όλες τις προϋποθέσεις για να αποκτήσω ικανοποιημένους πελάτες. Και ενώ αλληλεπιδρούσα με άτομα από διάφορους επαγγελματικούς τομείς και την ίδια περίοδο επένδυα στην προσωπική ανάπτυξη μέσα από προγράμματα coaching και νευρογλωσσικού προγραμματισμού (NLP),  γινόταν φανερό ότι υπάρχει έλλειψη γνώσης στον τομέα του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού. 

Γνώριζα ότι η διαχείριση των χρημάτων απαιτούσε πειθαρχία και επιμονή, ενώ ήταν φανερό από τις αντιδράσεις των πελατών μου σε περιόδους κρίσεων, ότι οι χρηματοοικονομικές αποφάσεις επηρεάζονται από τα συναισθήματα που προκαλούνται. Έτσι, μαζί με την διαχείριση κεφαλαίων, αποφάσισα το 2023 να παρέχω υπηρεσίες σε μικρούς και μεγάλους που ενδιαφέρονται για την οικονομική ευημερία και ελευθερία τους ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση! Διότι όλοι έχουν δικαίωμα στην οικονομική ανεξαρτησία!

Έχω την πεποίθηση, ότι το χτίσιμο χρηματοοικονομικής συνείδησης κάνει τους ανθρώπους υπεύθυνους να διαχειριστούν το ατομικό και οικογενειακό τους πορτοφόλι, ενώ τους καθιστά χρήσιμους και ώριμους πολίτες μίας κοινωνίας που ευημερεί και αναπτύσσεται.   Το μότο μου..  𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐆𝐫𝐨𝐰𝐭𝐡 𝐢𝐬 𝐌𝐲 𝐏𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐲! 

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr