NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Ηρακλής Σιούλης

Διευθυντής Κατάρτισης & Ανάπτυξης, ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ

Ο Ηρακλής Σιούλης είναι Διευθυντής Κατάρτισης & Ανάπτυξης του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ, που αποτελεί τον εκπαιδευτικό βραχίονα Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και έχει ως στόχο την ενίσχυση του ρόλου του ΣΕΒ ως κοινωνικού εταίρου μέσω καινοτόμων εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων.

Είναι Ηλεκτρονικός Μηχανικός, μέλος του συμβουλίου δεξιοτήτων του EngineersEurope και είναι κάτοχος M.Ed. στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (Ανθρωπιστικές Επιστήμες). Τα πεδία εξειδίκευσης του περιλαμβάνουν την  εκπαιδευτική έρευνα, την εκπαίδευση ενηλίκων, την επαγγελματική κατάρτιση, τη βελτίωση διεργασιών, την υγεία και την ασφάλεια στους χώρους εργασίας, και την ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής των εργαζομένων .

Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση προγραμμάτων κατάρτισης και αναβάθμισης δεξιοτήτων για το προσωπικό των επιχειρήσεων, και παράλληλα στη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων ανταλλαγής τεχνογνωσίας.  

Έχει εκτεταμένη διδακτική εμπειρία ως ενεργός εκπαιδευτής και εκπαιδευτής εκπαιδευτών. Ως ομιλητής, έχει παρουσιάσει θέματα σχετικά με την επαγγελματική κατάρτιση και τη συνεχή προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων σε πολλά διεθνή συνέδρια.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr