Ένδειξη φωτιάς σε κινητήρα αεροσκάφους της Olympic Air - Αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες

Η AEGEAN ενημερώνει ότι στην πτήση ΟΑ 250, που εκτελείται από την Olympic Air, από την Αθήνα με προορισμό τη Μυτιλήνη, με 59 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος, μετά την προσγείωση παρουσίασε ένδειξη φωτιάς σε έναν κινητήρα του αεροσκάφους.
Σύμφωνα με τις διαδικασίες ο κυβερνήτης ακινητοποίησε το αεροσκάφος, ενημέρωσε το αεροδρόμιο για τα κατάλληλα μέτρα και προληπτικά ενεργοποίησε τη διαδικασία εκκένωσης του αεροσκάφους. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.
Δεν διαπιστώθηκε εκδήλωση φωτιάς και ο κυβερνήτης τροχοδρόμησε το αεροσκάφος με ίδια μέσα στην τελική θέση στάθμευσης, όπως αναφέρει η AEGEAN.
Η εταιρεία στέλνει νέο αεροσκάφος προκείμενου να παραλάβει τους επιβάτες της επόμενης πτήσης με προορισμό την Αθήνα η οποία θα αναχωρήσει με σχετική καθυστέρηση, όπως ενημερώνει η AEGEAN, λόγω καιρικών φαινομένων στην περιοχή του αεροδρομίου της Μυτιλήνης.
Σχόλια