NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Ο υφυπ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής στις ΗΠΑ με τους νησιώτες της διασποράς για τα Θεοφάνια

Ο υφυπ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής στις ΗΠΑ με τους νησιώτες της διασποράς για τα Θεοφάνια

Σε μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας των ΗΠΑ, που διοργανώνεται με λαμπρότητα κάθε χρόνο στα Θεοφάνια στο Tarpon Springs της Florida, θα συμμετάσχει ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ελληνικής ομογενειακής κοινότητας.

Ο κ. Γκίκας θα πάρει μέρος στις παραδοσιακές εκδηλώσεις των Θεοφανίων, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κκ Ελπιδοφόρου, οι οποίες συγκεντρώνουν στο Tarpon Springs κάθε χρόνο χιλιάδες ομογενείς από όλη την Αμερική.

Επίσης, θα παραστεί και θα μιλήσει σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνουν οι AHEPA, ενώ θα συναντηθεί με τα προεδρεία και εκπροσώπους των ομογενειακών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα έχει, επίσης. συναντήσεις με τον δήμαρχο και μέλη του Δημ. Συμβουλίου του Tarpon Springs, με πολιτικούς παράγοντες ελληνικής καταγωγής και με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κκ Ελπιδοφόρο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο του λιμένος της Tamba Bay, καθώς και με τον διοικητή της βάσης της Αμερικανικής Ακτοφυλακής στο St. Petersburg.

Με συνεντεύξεις του σε ομογενειακά μέσα ενημέρωσης, θα αναφερθεί στο μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ θα αναπτύξει τις πολιτικές στήριξης της νησιωτικής χώρας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr