NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

7th Compliance Conference – “Embracing Change” στις 21/11

7th Compliance Conference – “Embracing Change” στις 21/11

​Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ), σε συνεργασία με τη Νομική Βιβλιοθήκη, διοργανώνει το 7th Compliance Conference με τίτλο “Embracing Change” την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 35 διακεκριμένων ειδικών στον τομέα της κανονιστικής συμμόρφωσης, το συνέδριο στοχεύει στην ανάλυση των σύγχρονων προκλήσεων που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες του κλάδου. Ανάμεσα στα βασικά θέματα που θα συζητηθούν είναι η ταχεία μεταβολή της νομοθεσίας, η ενσωμάτωση των κριτηρίων ESG (Περιβάλλον, Κοινωνία, Διακυβέρνηση), η τεχνολογική εξέλιξη, η ασφάλεια των δεδομένων, καθώς και ζητήματα καταπολέμησης του Ξεπλύματος Χρήματος/ Χρηματοδότησης Τρομοκρατίας (AML/CTF) και διασυνοριακής συμμόρφωσης.

Οι εταιρείες και οργανισμοί καλούνται να αγκαλιάσουν την αλλαγή που επιφέρουν τα κριτήρια ESG και οι νέες τεχνολογίες. Οι Compliance Officers πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουν στην πολυπλοκότητα του μεταβαλλόμενου κανονιστικού και ρυθμιστικού πλαισίου, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας ηθικής επιχειρηματικής κουλτούρας και στη συμμόρφωση με τα νέα δεδομένα.

Το 7th Compliance Conference θα προσφέρει πρακτικές λύσεις και στρατηγικές για τη διαχείριση αυτής της πολυπλοκότητας, δίνοντας έμφαση στις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κανονιστικής συμμόρφωσης.

Κύριες Θεματικές Ενότητες:

• ESG in the Boardroom

• New Technologies in Compliance

• AML (Anti-Money Laundering)

• Sanctions

• Compliance Challenges

• Future of Compliance

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ), του ΕΒΕΑ, του ΣΕΒ, της ΕΕΤ, της ΕΑΕΕ, του ACFE Greece και του ΣΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Χορηγίες: Τζουλιάνα Μπέρμπερη, Τ. 210 3678967, Ε. juliber@nb.org

Πληροφορίες - Συμμετοχές:

Δέσποινα Δαμίγου, Τ. 210 3678907, Ε. despoina.damigou@nb.org

Λυδία Καζάκη, Τ. 210 3678828, E. lydia.kazaki@nb.org¬

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr