NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η φαρμακευτική αγορά συναντιέται στις 7/11 στο Holiday Inn Athens σε ένα συνέδριο για τα logistics του φαρμάκου

Η φαρμακευτική αγορά συναντιέται στις 7/11 στο Holiday Inn Athens σε ένα συνέδριο για τα logistics του φαρμάκου

Οι μεταρρυθμίσεις στον χώρο της διακίνησης των φαρμάκων δημιουργούν προκλήσεις στα στελέχη ποιότητας και supply chain. Όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας που εμπλέκονται στη διακίνηση των φαρμάκων πρέπει να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι και σε συμμόρφωση με τις προϋποθέσεις ποιότητας ώστε το φάρμακο να λαμβάνεται από τον χρήστη στην κατάσταση που ορίζει η βιομηχανία παραγωγής.

Με στόχο την πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές στη διανομή των φαρμάκων, έχουν προσκληθεί στο συνέδριο οι καθ’ ύλην αρμόδιοι εκπρόσωποι φορέων όπως η ΑΑΔΕ, το Υπουργείο Ανάπτυξης, ο ΣΦΕΕ, ο ΟΣΦΕ, ο ΕΚΑΠΤΥ, ο ΕΕΦΑΜ κ.ά. Μαζί τους θα κουβεντιάσουν, θα ακούσουν και θα παρουσιάσουν λύσεις έμπειρα στελέχη Ελληνικών και πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών, φαρμακαποθηκών και εταιρειών logistics (3PL) που εξειδικεύονται στο φάρμακο.

Στη φάση της προετοιμασίας του συνεδρίου ήδη συμμετείχαν στελέχη σημαντικών εταιρειών, όπως οι ABBVIE, MERCK, ROCHE, SANOFI, HALEON, ΚΟΠΕΡ, OLYMPUS, ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ., AIA κ.ά.

Το συνέδριο θα καλύψει σημαντικά και επίκαιρα θέματα, όπως δίκτυα διανομής, απαιτήσεις ελέγχου ποιότητας και ψυκτικής αλυσίδας, reverse logistics και κόστος επιστροφών & ληγμένων, θέματα operations και τεχνολογίας, όπως το Serialization και το e-delivery note. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Supply Chain Institute, με την επιστημονική υποστήριξη της PLANNING.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει, με πολλές επιχειρήσεις να έχουν εξασφαλίσει τα εισιτήριά τους και να έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή των στελεχών τους. Το live summit αναμένεται να αποτελέσει μια κορυφαία εκδήλωση για επαγγελματίες και ειδικούς της φαρμακευτικής εφοδιαστικής αλυσίδας, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για δικτύωση και λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα του κλάδου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr