NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

EXPO REAL 2024: Η διεθνής έκθεση ακινήτων συγκέντρωσε φέτος στο Μόναχο πάνω από 40.000 συμμετέχοντες

EXPO REAL 2024: Η διεθνής έκθεση ακινήτων συγκέντρωσε φέτος στο Μόναχο πάνω από 40.000 συμμετέχοντες

Περισσότερους από 40.000 συμμετέχοντες από 75 χώρες και 1.778 εκθέτες από 34 χώρες υποδέχτηκε η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων, EXPO REAL, η οποία πραγματοποιήθηκε 7 - 9 Οκτωβρίου 2024 στο Μόναχο και διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου με επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η EXPO REAL πραγματοποιείται ετησίως και έχει πλέον καθιερωθεί ως η κορυφαία έκθεση στον κλάδο των ακινήτων στην Ευρώπη. Αυτό επιβεβαιώνεται από τα εντυπωσιακά στοιχεία εκθετών και επισκεπτών, τα οποία καταδεικνύουν ότι η βιομηχανία του Real Estate μπορεί να κοιτάζει μπροστά παρά τις οικονομικές προκλήσεις.

Η EXPO REAL απευθύνεται σε υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από τον κλάδο των ακινήτων, παρόχους υπηρεσιών, βιομηχανίες, εμπορικές εταιρείες, καθώς και εκπροσώπους του δημόσιου τομέα, δήμους, κοινότητες και περιφέρειες. Στο κοινό της διοργάνωσης περιλαμβάνονται επίσης διαχειριστές εγκαταστάσεων (facility managers), στελέχη εκδοτικών οίκων του κλάδου και οργανισμών προώθησης της οικονομίας, σύμβουλοι ακινήτων, σύμβουλοι διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, τραπεζών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, ιδιωτικοί και θεσμικοί επενδυτές, σύμβουλοι περιουσίας, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, διαχειριστές ακινήτων, αρχιτέκτονες και στελέχη τεχνικών εταιρειών. Επιπλέον, η έκθεση πλαισιώνεται από ένα πλούσιο συνοδευτικό πρόγραμμα συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Η επόμενη EXPO REAL έχει προγραμματιστεί για τις 6 – 8 Οκτωβρίου 2025 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr