NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Οι έμποροι ξεκλειδώνουν τώρα περισσότερες πωλήσεις με το πρόγραμμα επιβράβευσης της Simpler

Οι έμποροι ξεκλειδώνουν τώρα περισσότερες πωλήσεις με το πρόγραμμα επιβράβευσης της Simpler
15_10_2024
epixeiro icon Startup

Η Simpler, γνωστή για το γρήγορο one-click checkout της, λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους εμπόρους να ενισχύσουν την αφοσίωση των πελατών και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Αυτή η νέα λειτουργία είναι μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειας της Simpler να αναπτύξει την πλατφόρμα Checkout as a Service (CaaS), καθιστώντας την εμπειρία του ηλεκτρονικού εμπορίου πιο ολοκληρωμένη και αποδοτική.

Παρουσιάζοντας τα Simpler Coins: Επιβραβεύστε τους πελάτες σας

Blog.jpg?mtime=20241014150914#asset:506059


Οι πελάτες κερδίζουν και εξαργυρώνουν: Οι πελάτες κερδίζουν Simpler Coins με κάθε αγορά, τα οποία μπορούν να εξαργυρώσουν για εκπτώσεις σε μελλοντικές παραγγελίες

  • Άμεσα κίνητρα: Αυτό το σύστημα επιβράβευσης ενθαρρύνει επαναλαμβανόμενες αγορές, ενισχύοντας την αφοσίωση στα brands απλό τρόπο.
  • Εύκολη ενσωμάτωση: Το πρόγραμμα επιβράβευσης είναι ενσωματωμένο απευθείας στην πλατφόρμα της Simpler, οπότε οι έμποροι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για επιπλέον ρυθμίσεις.
  • Χρηματοδότηση της Simpler: Τα Coins χρηματοδοτούνται από τη Simpler, οπότε οι έμποροι δεν πληρώνουν τίποτα.

Με την Black Friday να πλησιάζει, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μεγιστοποιήσουν οι έμποροι τις πωλήσεις τους αξιοποιώντας αυτό το εύκολα υλοποιήσιμο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Δες το DEMO

Πώς το πρόγραμμα επιβράβευσης της Simpler ωφελεί τις επιχειρήσεις

  • Ενίσχυση Διατήρησης Πελατών: Η επιβράβευση των πελατών για κάθε αγορά τους ενθαρρύνει να επιστρέψουν.
  • Αύξηση Μέσης Αξίας Παραγγελίας: Τα κίνητρα οδηγούν σε υψηλότερη δαπάνη ανά παραγγελία, αυξάνοντας τα έσοδα σας.
  • Αξιοποίηση του Δικτύου της Simpler: Οι πελάτες σας μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν ανταμοιβές σε εκατοντάδες συμμετέχοντα καταστήματα, αυξάνοντας τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις πωλήσεις για το brand σας.
  • Γρήγορο και Εύκολο Checkout: Οι νέοι αγοραστές μπορούν να ολοκληρώσουν το checkout τους σε λιγότερο από ένα λεπτό, ενώ οι επαναλαμβανόμενοι σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα.
  • Ευέλικτες Επιλογές Πληρωμής: Οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν μέσω Apple Pay, Google Pay, Klarna, PayPal, Revolut Pay και άλλων, διασφαλίζοντας μια γρήγορη και ασφαλή εμπειρία.

Ένα σημαντικό βήμα προς το CaaS όραμα της Simpler

Το πρόγραμμα επιβράβευσης είναι ένα κρίσιμο συστατικό της στρατηγικής CaaS της Simpler, η οποία ενοποιεί τις πληρωμές, τα μεταφορικά και τις ανταμοιβές αφοσίωσης σε μία λύση. Απλοποιεί τις διαδικασίες για τους εμπόρους και βελτιώνει την εμπειρία αγορών, οδηγώντας σε υψηλότερες μετατροπές.

Η Ράνια Λάμπρου, CEO της Simpler, αναφέρει: "Στόχος μας είναι να κάνουμε τις αγορές όχι μόνο πιο εύκολες αλλά και πιο επιβραβευτικές. Το πρόγραμμα επιβράβευσης είναι ένα κρίσιμο βήμα στη στρατηγική CaaS μας, βοηθώντας τους εμπόρους να προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία αγορών που οδηγεί σε επαναλαμβανόμενη πελατεία και αφοσίωση".

Προετοιμασία για την Black Friday

Οι επιχειρήσεις βρίσκονται τώρα στη θέση να βελτιστοποιούν τη διαδικασία checkout τους και να επιβραβεύουν τους πελάτες τους εγκαίρως για την Black Friday. Αυτό το πρόγραμμα επιβράβευσης είναι σχεδιασμένο να κρατά τους πελάτες να επιστρέφουν πολύ καιρό μετά την εορταστική περίοδο.

Περισσότερα για τη Simpler εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr