NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέο κατάστημα Media Strom στον Πειραιά, το δεύτερο στην περιοχή

Νέο κατάστημα Media Strom στον Πειραιά, το δεύτερο στην περιοχή

​Η Media Strom άνοιξε στις 14 Σεπτεμβρίου ένα δεύτερο κατάστημα στον Πειραιά, στην οδό Δημητρίου Γούναρη 17.

Σε έναν φιλόξενο χώρο πάνω από 275τμ, διαμορφωμένο έτσι ώστε να αναδεικνύει τη νέα, υπερσύγχρονη και ακόμα πιο λειτουργική εικόνα της Media Strom, το νέο κατάστημα καλεί τους πελάτες να δοκιμάσουν τις καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις ύπνου, που περιλαμβάνουν Στρώματα, όπως την κορυφαία σειρά Optimum, τη σειρά Κρεβατιών Bed Storiz , καθώς και τη σειρά Λευκών Ειδών Linen Storiz.

Στο νέο κατάστημα του Πειραιά βρίσκονται καθημερινά οι εκπαιδευμένοι «προπονητές» της, για να προσφέρουν απόλυτα εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου στρώματος και των μαξιλαριών που θα εξασφαλίσουν σε κάθε άντρα, γυναίκα ή παιδί έναν υπέροχο ύπνο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.

Με τεχνολογίες αιχμής, όλα τα στρώματα της Media Strom εναρμονίζονται με τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε σωματότυπου, προσφέροντας εξατομικευμένη στήριξη και ασύγκριτα πιο ξεκούραστο, άνετο και αναζωογονητικό ύπνο. Παράλληλα, είναι η πρώτη εταιρία με πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο OEKO-TEX Standard 100 για όλα τα μέρη του στρώματος που είναι ελεύθερα από επιβλαβείς ουσίες.

Με το νέο, δεύτερο κατάστημα στον Πειραιά, το δίκτυο της Media Strom, που διαθέτει εμπειρία πλέον των 55 ετών συνεχούς προόδου και ανάπτυξης μιας ευρείας γκάμας προϊόντων ύπνου, αριθμεί πλέον περισσότερα από 120 σημεία διάθεσης στην Ελλάδα. Μέσα στον επόμενο μήνα άλλωστε, αναμένονται τα εγκαίνια δύο ακόμη καταστημάτων Media Strom στην Καβάλα και την Καλαμάτα.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας, Γιώργος Νιάρχος, «η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της, ως στρατηγικού πυλώνα για την ανάπτυξή της. Ειδικά στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας, που βρίσκεται σε μια φάση αναγέννησης, συμβάλλοντας στην εμπορική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, η ισχυρή παρουσία μας έχει συμβολικό χαρακτήρα».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr