NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Skywalker Plus Festival στα Ιωάννινα: Ένα φεστιβάλ για 5 βασικούς τομείς της καθημερινότητας, στις 19/10

Skywalker Plus Festival στα Ιωάννινα: Ένα φεστιβάλ για 5 βασικούς τομείς της καθημερινότητας, στις 19/10

Το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα συνδυάζει την εργασία, την εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα, τις ερασιτεχνικές ασχολίες και τον εθελοντισμό σε μία εκδήλωση: το Skywalker Plus Festival.

Το Skywalker Plus Festival στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά το Σάββατο 19 Οκτωβρίου από τις 10:00 έως τις 17:00, στις εγκαταστάσεις ΠΕΑΚΙ Λιμνοπούλας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Το Skywalker Plus Festival είναι ένα φεστιβάλ για τον ελεύθερο χρόνο και την προσωπική ανάπτυξη. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν καλύτερα την πόλη τους μέσα από τα μάτια τοπικών και όχι μόνο φορέων. Αθλητικές και καλλιτεχνικές δράσεις, εναλλακτικές μορφές αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου, εθελοντικές ομάδες, εκπαιδευτικοί φορείς με παράλληλες δράσεις γύρω από τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την κατάλληλη προετοιμασία στην αναζήτηση εργασίας, καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και εταιρίες που αναζητούν προσωπικό, θα βρίσκονται στον χώρο, σε μια ατμόσφαιρα διάδρασης και αλληλεπίδρασης με τους επισκέπτες.

Μουσική, χορός και βιωματικές δραστηριότητες συνδυάζονται αρμονικά σε ένα διαδραστικό περιβάλλον, πλαισιωμένο από εκθέτες που καλύπτουν 5 βασικούς τομείς της ενεργής καθημερινής ζωής:

  • Χόμπι / Ερασιτεχνικές Ασχολίες: Όσοι είναι χομπίστες ή θέλουν να γίνουν, θα γνωρίσουν από πρώτο χέρι όλες τις δραστηριότητες με τις οποίες μπορούν να ασχοληθούν στον ελεύθερο χρόνο τους. Εκθέτες με βιωματική παρουσία θα βρίσκονται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ για να δοκιμάσει το κοινό νέες ασχολίες σε μια άκρως ψυχαγωγική ατμόσφαιρα.
  • Εκπαίδευση: Οι μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί ή όσοι σκέφτονται να ξεκινήσουν κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα γνωρίσουν από κοντά τις εκπαιδευτικές δράσεις, καθώς και τους ιδιωτικούς και δημόσιους εκπαιδευτικούς φορείς της περιοχής τους.
  • Επιχειρηματικότητα: Το κοινό θα γνωρίσει τις εταιρείες που καινοτομούν δίπλα του, με έμφαση στις νεοφυείς μορφές και στην τεχνολογία, αλλά και στα συνεργατικά μοντέλα.
  • Εθελοντισμός: Οι παρευρισκόμενοι θα μάθουν για το έργο των ΜΚΟ της περιοχής τους, ενώ επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τις προσπάθειες των οργανώσεων και των εθελοντών.
  • Εργασία: Για αποτελεσματική σύνδεση με εταιρείες που βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης προσωπικού. Οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίσουν τις εταιρείες και τη φιλοσοφία τους, θα στείλουν το βιογραφικό τους, θα δώσουν συνεντεύξεις εργασίας, θα δικτυωθούν και θα αποκτήσουν νέες γνώσεις. Μέσα από αυτή τη διαδραστική ατμόσφαιρα, η αναζήτηση εργασίας παύει να είναι μια μονότονη διαδικασία!

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις αιτήσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο αυτόν.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr