NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

1ο Μασούτης Family Festival: Μεγάλη συμμετοχή και χαμόγελα στο 1ο Μασούτης Family Festival!

1ο Μασούτης Family Festival: Μεγάλη συμμετοχή και χαμόγελα στο 1ο Μασούτης Family Festival!

Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 1ο Μασούτης Family Festival powered by Paidaki 97,5 FM, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 στον εξωτερικό χώρο των γραφείων μας στη Θέρμη.

Ήταν μια υπέροχη γιορτή που απευθυνόταν σε όλη την οικογένεια και κατάφερε να συγκεντρώσει 3.000 επισκέπτες, προσφέροντας ψυχαγωγία, γνώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Στις αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες συμμετείχαν περισσότερα από 700 παιδιά.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο αγαπητός ραδιοφωνικός παραγωγός Ευθύμης Κάλφας και η είσοδος ήταν ελεύθερη για όλους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δραστηριότητες που κράτησαν το ενδιαφέρον όλων ζωντανό από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε το ράδιο Paidaki 97,5 FM, δημιουργώντας χαρούμενη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε:

  • Photobooth και 360° videobooth, τα οποία έγιναν αμέσως ιδιαίτερα δημοφιλή, επιτρέποντας στους παρευρισκόμενους να αποτυπώσουν μοναδικές στιγμές από το φεστιβάλ.
  • Αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά σε συνεργασία με το Ολυμπιακό Μουσείο, οι οποίες τόνωσαν την ενέργεια των μικρών συμμετεχόντων.
  • Εκπαιδευτικές δραστηριότητες ανακύκλωσης, μέσω συνεργασιών με το Πράσινο Λάδι, την Electrocycle και την ΑΦΗΣ, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν για την ανακύκλωση μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.
  • Διαγωνισμούς και ζωγραφικές δραστηριότητες με την υποστήριξη του ράδιο Paidaki 97,5 FM και άλλους συνεργάτες.

Το φεστιβάλ συμπεριέλαβε και πολλές άλλες ξεχωριστές δράσεις, όπως:

  • Θεατρική παράσταση «Μικροί Κύριοι, Μικρές Κυρίες» από το θέατρο Κολλοσαίον, η οποία ενθουσίασε τα παιδιά.
  • Εντυπωσιακά κόλπα από ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ, καθώς και ένα εργαστήριο ζογκλερικών, το οποίο προσέλκυσε τους μικρούς φίλους του φεστιβάλ.
  • Παιχνίδια στον Τροχό του Μασούτη όπου συμμετείχαν 137 άτομα. Από αυτούς, 52 τυχεροί κέρδισαν σακούλες με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ενώ οι υπόλοιποι 80 τυχεροί κέρδισαν πόντους mascard. Συνολικά 14.643 πόντοι mascard αξίας 439,29€ προστέθηκαν στις κάρτες των τυχερών.
  • Διαγωνισμός στα social media όπου 80 τυχεροί κέρδισαν από 1 βιβλίο.
  • Ομιλία του Δημήτρη Πανανικολάου, γνωστού βετεράνου μπασκετμπολίστα και εμπνευστή του UniquAll, που συγκίνησε το κοινό με την αναφορά του στον αυτισμό. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική δράση της εταιρείας μας που πραγματοποιήθηκε την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, όπου σε όλα τα καταστήματα Μασούτης, τις ώρες 08:00 – 11:00, δεν ακουγόταν μουσική καθώς και ανακοινώσεις, έτσι ώστε να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία αγορών, φιλική στους ανθρώπους με κάποιες ιδιαίτερες κοινωνικές ή επικοινωνιακές δεξιότητες. Σκοπός της δράσης ήταν να αυξήσει την ευαισθητοποίηση όλων μας και να ενισχύσει την κατανόηση, την αποδοχή και την συμμετοχικότητα των ανθρώπων με διαταραχές αυτιστικού φάσματος, με στόχο να φτιάξουμε έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Με μεγάλη συγκίνηση ο Δημήτρης Παπανικολάου ανακοίνωσε ότι αυτή η δράση θα πραγματοποιείται πλέον κάθε Τετάρτη σε όλα τα καταστήματα Μασούτης.

Στο 1ο Μασούτης Family Festival, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικές δοκιμές και δειγματοδιανομές από 26 συνεργάτες, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία γεύσεων και προϊόντων που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους:

Πίτσες Χρυσή Ζύμη Fish sticks Captain Iglo Κοτολιχουδιές Πίνδος Τυράκια μερίδες Babybel Τυράκια τρίγωνα President Παιδικά γιαούρτια και ζελέ ψυγείου ΜΕΒΓΑΛ Μπάρες πρωινού Healthy Habits Ρυζογκοφρέτες Agrino Ζελεδάκια Haribo Dressing Heinz Γλυκά μπισκότα & μπάρες πρωινού Παπαδοπούλου Έτοιμα γεύματα ζυμαρικών Knorr snack pots Κουλουράκια Φαίδων Ελαιόλαδο Terra Creta Παστέλια Jannis Σοκολάτες Lacta Νερό Πάικο Μακεδονίας Παιδικούς Χυμούς Ήβη GO Αναψυκτικά Έψα & Σουρωτή Τσάι Life Χυμούς Life Ελληνικός καφές Λουμίδης Καφές φίλτρου Dimello Εσπρέσσο illy

Το 1ο Μασούτης Family Festival άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες, προσφέροντας όχι μόνο διασκέδαση, αλλά και χρήσιμες γνώσεις και εμπειρίες για όλη την οικογένεια. Η θερμή ανταπόκριση του κοινού, μας δίνει τη δύναμη να σχεδιάσουμε το επόμενο Μασούτης Family Festival με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και δράσεις.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr