NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 4o Piscine Bootcamp της σχολής προγραμματισμού Zone01 Athens

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 4o Piscine Bootcamp της σχολής προγραμματισμού Zone01 Athens

Το Zone01 Athens, η πρωτοποριακή σχολή προγραμματισμού, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για το 4ο Piscine Selection Bootcamp. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 18 Νοεμβρίου και διαρκεί 26 ημέρες, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους μέσα από ομαδικά και ατομικά projects.

Το Piscine είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μια δυναμική και καινοτόμα εμπειρία εκμάθησης, χωρίς την ανάγκη προηγούμενης εμπειρίας ή πτυχίων στον προγραμματισμό. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται πρώτα να ολοκληρώσουν τα online παιχνίδια του Zone01, τα οποία ανιχνεύουν την αλγοριθμική σκέψη. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε όλους, ανεξαρτήτως υπόβαθρου, να συμμετάσχουν στο Piscine Selection Bootcamp!

Το πρόγραμμα των 26 ημερών δεν περιλαμβάνει καμία δέσμευση και απευθύνεται σε όλους άνω των 18 ετών που βρίσκονται στην Αττική. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Piscine, οι συμμετέχοντες μπορούν να ενταχθούν στο πενταετές πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει 2 χρόνια εκπαίδευσης και 3 χρόνια εργασίας.

Ο Χρήστος Αβραμούδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Zone01 Athens, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε το 4ο μας Piscine, σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας μας. Η ανταπόκριση από τους συμμετέχοντες μας γεμίζει ενθουσιασμό. Μετά την επιτυχία των προηγούμενων Piscine και την επίδραση που είχε το πρόγραμμα στη ζωή των συμμετεχόντων, είμαστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ να φέρουμε την αλλαγή στην εκπαίδευση προγραμματισμού στην Ελλάδα!”

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας του Zone01 Athens, ολοκληρώνοντας τα online παιχνίδια.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της κοινότητας του Zone01 και να κάνετε το πρώτο βήμα προς μια επιτυχημένη καριέρα στον προγραμματισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.zone01.gr/

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr