NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Μετακινήσεις στελεχών
ανάγνωση

Rolco Bianil S.A: Νέος Purchasing Director ο Πασχάλης Γραμματόπουλος

Rolco Bianil S.A: Νέος Purchasing Director ο Πασχάλης Γραμματόπουλος

​Η εταιρεία ROLCO, με γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη και επενδύοντας διαρκώς στην ενίσχυση του δυναμικού της, καλωσορίζει τον Πασχάλη Γραμματόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Purchasing Director.

Έχοντας διανύσει μακρά πορεία στον Όμιλο Σαράντη, ο κ. Γραμματόπουλος απέκτησε πολύτιμη εμπειρία στην αναζήτηση, αξιολόγηση και επιλογή εναλλακτικών πρώτων υλών και προμηθευτών, στη διαπραγμάτευση και στη σύναψη συμφωνιών, στη βελτιστοποίηση του κόστους των τελικών προϊόντων, στην ανάπτυξη καταναλωτικών προϊόντων καθώς και σε θέματα Regulatory Affairs. Την τελευταία πενταετία, διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Αεροζόλ Ελλάδος.

Πασχάλης_Γραμματόπουλος_Purchasing_Director_photo.jpg?mtime=20241004163619#asset:504627

Ως νέος Purchasing Director της ROLCO, ο κ. Γραμματόπουλος θα ηγείται, θα συντονίζει και θα αναπτύσσει την ομάδα που είναι υπεύθυνη για τις αγορές ετοίμων προϊόντων, πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας και υπηρεσιών, με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία της.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, με πτυχίο Χημείας, ενώ έχει ολοκληρώσει το Μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση στην «Οργανική Σύνθεση και εφαρμογές της στη Χημική Βιομηχανία».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr