NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η BEWISE κατακτά το Identity and Access Management Specialization της Microsoft στον τομέα του Cyber Security

Η BEWISE κατακτά το Identity and Access Management Specialization της Microsoft στον τομέα του Cyber Security

​Η BEWISE ξεχωρίζει για τις επιδόσεις και την τεχνογνωσία της στις λύσεις και τα εργαλεία της Microsoft, όντας ο μοναδικός System Integrator στην Ελλάδα με 6 στα 6 Microsoft Designations σε όλες τις περιοχές ανάπτυξης.

ς αποτέλεσμα η εταιρεία έχει καταφέρει να «ξεκλειδώσει» τον τίτλο του Microsoft Solutions Partner για το Microsoft Cloud, συνολικά. Εκτός αυτού, ανακοινώνει και την πρόσφατη κατάκτηση του Identity and Access Management Specialization στον τομέα του Cyber Security, διατηρώντας το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στην αγορά.

Η περιοχή του Identity and Access Management (IAM) περιγράφεται από τη διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης των χρηστών στα εταιρικά δεδομένα για παράδειγμα και αποτελεί βασικό πυλώνα της κυβερνοασφάλειας για όλους τους οργανισμούς ανεξαρτήτως αντικειμένου. Συγκεκριμένα, εξασφαλίζει ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες και συσκευές έχουν πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες και συστήματα. Μέσω του IAM, οι οργανισμοί μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις ταυτότητες των χρηστών, να ελέγχουν την πρόσβαση σε πόρους και να διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με κανονισμούς και πρότυπα ασφαλείας. Η εφαρμογή ισχυρών πολιτικών IAM βοηθά στην πρόληψη παραβιάσεων δεδομένων, μειώνει τον κίνδυνο εσωτερικών απειλών και ενισχύει τη συνολική ασφάλεια του ψηφιακού περιβάλλοντος.

Ενδεικτικά, ξεχωρίζουν τα οφέλη:

  • Ασφάλεια και Προστασία: Οι πελάτες της BEWISE μπορούν να είναι βέβαιοι ότι οι λύσεις και οι υπηρεσίες που λαμβάνουν είναι κορυφαίας ποιότητας και συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και τις νομοθεσίες που διέπουν την ασφάλεια των δεδομένων.
  • Εξειδικευμένη Υποστήριξη: Η ομάδα είναι εξοπλισμένη με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να παρέχει εξειδικευμένη υποστήριξη και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις προκλήσεις στον τομέα της διαχείρισης ταυτότητας και πρόσβασης.

«Αυτή η διάκριση ενισχύει την αξιοπιστία της BEWISE στην αγορά και την καθιστά έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τις επιχειρήσεις που αναζητούν λύσεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Η τεχνική εξειδίκευση και η εμπειρία της ομάδας στην υλοποίηση λύσεων διαχείρισης ταυτότητας είναι τα εφόδια που την οδήγησαν σ’ αυτή την επιτυχία», δήλωσε η Nadine Karali, Commercial Director, Corporate Accounts & SMB στη Microsoft για την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

«Είχαμε ένα μεθοδευμένο πλάνο με στόχο την κατάκτηση όλων των Μicrosoft designations τον οποίο πέτυχαμε. Ο επόμενος στόχος μας είναι τα Microsoft specializations. Η απόκτηση του Identity and Access Management Specialization αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για εμάς και είναι η αρχή για την κατάκτηση και των υπόλοιπων Microsoft specializations», τονίζει ο CEO της BEWISE, κ. Μενέλαος Μακρυγιάννης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr