NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Επιτυχημένοι Επιχειρηματίες Μοιράζονται τις Ιστορίες τους στο Opening Event του GSEA Greece στη Θεσσαλονίκη

Επιτυχημένοι Επιχειρηματίες Μοιράζονται τις Ιστορίες τους στο Opening Event του GSEA Greece στη Θεσσαλονίκη

​Ένα μοναδικό event επιχειρηματικότητας προσκαλεί φοιτητές και νέους επαγγελματίες να εμπνευστούν από ιστορίες επιτυχίας και να συμμετάσχουν σε ένα networking event που θα φέρει κοντά την επόμενη γενιά επιχειρηματιών.

Το EO Greece φέρνει στη Θεσσαλονίκη το Opening Event του Global Student Entrepreneur Awards (GSEA), με στόχο να δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές και στους νέους επαγγελματίες να εμπνευστούν από καταξιωμένους επιχειρηματίες και να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και φιλοδοξίες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 6μμ, στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, όπου επιτυχημένοι επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα θα μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες, αναδεικνύοντας τα μαθήματα που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής τους πορείας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις ομιλίες αυτών των επιχειρηματιών, να κάνουν ερωτήσεις και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις, αποκτώντας έτσι πολύτιμες γνώσεις και έμπνευση για την ανάπτυξη των δικών τους επιχειρηματικών ιδεών. Το networking event που θα ακολουθήσει θα προσφέρει στους φοιτητές τη δυνατότητα να συζητήσουν όχι μόνο με τους ομιλητές, αλλά και με άλλους νέους επιχειρηματίες που μοιράζονται την ίδια όρεξη και ενδιαφέρον για την επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο υποστήριξης και ανταλλαγής ιδεών.

«Αυτή η εκδήλωση στοχεύει να εμπνεύσει και να ενισχύσει τους νέους επιχειρηματίες, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ακούσουν τις εμπειρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καταξιωμένοι επαγγελματίες», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κουσουρής, GSEA Ambassador και υπεύθυνος της εκδήλωσης. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργούμε αυτήν την πλατφόρμα στη Θεσσαλονίκη, όπου οι φοιτητές μπορούν να συνδεθούν και να ανταλλάξουν ιδέες με άτομα που έχουν παρόμοια οράματα και φιλοδοξίες.»

GSEA-SKG-event_1.jpg?mtime=20240925165522#asset:502432


Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους κάνοντας κράτηση της θέσης τους εδώ: https://bit.ly/skg_gsea_pr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr