NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Συμμετοχή της EUROCERT στο 7ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών ITC 2024

Συμμετοχή της EUROCERT στο 7ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών ITC 2024

Η EUROCERT, ο μεγαλύτερος αμιγώς Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, συμμετείχε δυναμικά στο 7ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών (ITC 2024), το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2024 στην Αθήνα. Το Συνέδριο αποτέλεσε κομβικό σημείο ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών, καθώς παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις και προκλήσεις στους σχετικούς τομείς.

Με την ισχυρή της παρουσία, η EUROCERT, ενίσχυσε τις προσπάθειες για την προώθηση της καινοτομίας και της συμμόρφωσης με τα Διεθνή Πρότυπα στον κλάδο των υποδομών και μεταφορών, αναδεικνύοντας τη σημασία και τον ρόλο της πιστοποίησης. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, τα στελέχη της EUROCERT είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και τεχνογνωσία με ηγέτες της αγοράς, προσδιορίζοντας νέες προοπτικές για την περαιτέρω ενίσχυση της συμμόρφωσης των κλάδων μεταφορών και υποδομών. Οι λύσεις που προσφέρει η EUROCERT ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των εταιριών σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, όπου η συμμόρφωση με τα Πρότυπα είναι απαραίτητη.

Με συνεχή εξέλιξη και δέσμευση στην περιβαλλοντική και τεχνολογική πρόοδο, η EUROCERT ηγείται στον τομέα των πιστοποιήσεων, προσφέροντας λύσεις που στηρίζουν τον ψηφιακό και πράσινο μετασχηματισμό της χώρας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr