NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H KRAFT Paints ανανεώνει και αναβαθμίζει τη σειρά στεγανωτικών Τotal Proof

H KRAFT Paints ανανεώνει και αναβαθμίζει τη σειρά στεγανωτικών Τotal Proof

Επιδιώκοντας τη διαρκή εξέλιξη και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων καινοτόμων λύσεων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε νέας κατασκευής, επισκευής ή ανακαίνισης, η KRAFT Paints εξελίσσει την αξιόπιστη σειρά στεγανωτικών προϊόντων της με βάση τις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς.

Η οικογένεια στεγανωτικών Total Proof μεγαλώνει, βελτιώνεται και εμπλουτίζεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στεγάνωσης και υγρομόνωσης σε κάθε κτήριο, από το υπόγειο ως την ταράτσα και από τα δώματα μέχρι τις επικλινείς στέγες, καλύπτοντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Με σταθερό σημείο αναφοράς την τεχνολογική πρωτοπορία, η δημοφιλής σειρά αποδεικνύει ότι η KRAFT Paints βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό επαγγελματιών και τελικών χρηστών που θέλουν άριστα αποτελέσματα, είτε σε μια απλή εφαρμογή είτε σε μια πιο σύνθετη εργασία.

Πλέον, η αγαπημένη σειρά του επαγγελματία έγινε ακόμη καλύτερη και μεγαλύτερη με καινούρια προϊόντα, νέους κωδικούς, βελτιωμένες συνθέσεις, αλλά και με νέες συσκευασίες. Ενδεικτικά:

Το ολοκαίνουριο Σύστημα υβριδικής στεγανωτικής μεμβράνης, αλειφατικής πολυουρεθάνης Total Proof PU FIBER 25 αποτελεί μια εγγυημένη επιλογή στη στεγάνωση ταράτσας, προσφέροντας διάρκεια ζωής που μπορεί να φτάσει και τα 25 χρόνια. Έχει στο κέντρο του την ομώνυμη υγρή μεμβράνη και συμπληρώνεται από το αστάρι υδατικής βάσης Τotal Proof PRIMER AQUA που διευκολύνει την εργασιμότητα, αλλά και το πολυεστερικό ύφασμα οπλισμού Τotal Proof FLEECE 110, αποτελεί την απαραίτητη ενίσχυση της επίστρωσης της στεγανωτικής μεμβράνης, αυξάνοντας σημαντικά τις μηχανικές αντοχές του συστήματος

Νέες προσθήκες στη σειρά αποτελούν και τα προϊόντα Total Proof POLYUREA AR & Total Proof POLYUREA AL Το πρώτο είναι μια επαλειφόμενη, ελαστική, στεγανωτική μεμβράνη ψυχρής πολυουρίας 2 συστατικών, που προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε πολλές εφαρμογές, σε συνάρτηση με το χαμηλό της κόστος. Παρουσιάζει σημαντικές μηχανικές αντοχές και υπολογίσιμο προσδόκιμο ζωής, εμφανίζει εξαιρετική υδατοστεγανότητα και αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή προστασίας για την ταράτσα, τα υπόγεια και τις δεξαμενές -ιδιαίτερα για έργα περιορισμένου προϋπολογισμού. Το δεύτερο (Total Proof POLYUREA AL) είναι επίσης μια επαλειφόμενη, ελαστική, στεγανωτική μεμβράνη ψυχρής πλήρως όμως αλειφατικής πολυουρίας 2 συστατικών, υψηλών απαιτήσεων. Καθώς εμφανίζει μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία, δεν παρουσιάζει κίτρινισμα ή κιμωλίαση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως η τελική στρώση πάνω από το Total Proof POLYUREA AR. Στα πλεονεκτήματά της και η χρωματική σταθερότητα, που την καθιστά ιδανική για στεγανώσεις με ζητούμενη υψηλή λευκότητα και ανακλαστικότητα, αλλά και η χημική αντοχή, η ικανότητα δηλαδή να ανθίσταται σε πολλά χημικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των οξέων, των αλκαλίων και των διαλυτών.

Βελτιωμένο επιστρέφει το εμβληματικό προϊόν Τotal Proof PU HYBRID, μια υβριδική ελαστομερής υγρή μεμβράνη στεγάνωσης και αδιαβροχοποίησης ταρατσών, υδατικής διασποράς με ρητίνες ακρυλικής και πολυουρεθανικής βάσης. Δεν κιτρινίζει, αντέχει στα λιμνάζοντα νερά, παρουσιάζει εξαιρετική ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα, προσφέρεται (και) για στεγανοποίηση κεραμοσκεπών καθώς διατίθεται σε 7 μοναδικές αποχρώσεις.

Τα νέα προϊόντα τοποθετούνται αυτήν την περίοδο στην αγορά και απαρτίζουν την ολοκληρωμένη σειρά στεγανωτικών προϊόντων Total Proof.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr