NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

{Re}Think Digital Awards 2K24: Ο νέος θεσμός στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα

{Re}Think Digital Awards 2K24: Ο νέος θεσμός στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο {Re}Think Digital, το οποίο καθιερώνεται πλέον ως θεσμός στον χώρο της ψηφιακής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Το συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ, συγκέντρωσε κορυφαίες προσωπικότητες από τον χώρο της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας, οι οποίες μοιράστηκαν το πάθος τους για την καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ο Μιχάλης Δρούγκας, που είχε τον συντονισμό της παρουσίασης των βραβείων, παρουσίασε στο κοινό τους τιμώμενους και τους απονεμητές, δημιουργώντας μια δυναμική και γεμάτη ενέργεια ατμόσφαιρα για τους συμμετέχοντες.

Σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό χώρο τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Ο Δημήτρης Κούβελλας, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, στον χαιρετισμό του, ανέφερε ότι το {Re}Think Digital έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός, προσφέροντας έναν χώρο για να συζητούνται οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες του ψηφιακού μετασχηματισμού. Τόνισε επίσης τη σημασία της προσαρμογής των επιχειρήσεων στις νέες τεχνολογίες, σημειώνοντας πως "ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η τεχνητή νοημοσύνη είναι κεντρικές τάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον όσων τις υιοθετήσουν έγκαιρα."

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε τη χαρά της που συμμετείχε στην εκδήλωση, τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και της καινοτομίας για την επιτυχημένη μετάβαση σε μια ψηφιακή κοινωνία. "Είναι απαραίτητο να στηρίζουμε πρωτοβουλίες όπως το {Re}Think Digital, που προάγουν την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και το διάλογο για τη νέα εποχή," ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια της απονομής των Digital Awards 2K24 έδωσαν το παρόν κορυφαίες προσωπικότητες και επιχειρήσεις που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον χώρο της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Οι βραβευθέντες και οι απονεμητές ήταν οι εξής:

  1. Γιώργος Μπολάνης - Senior Data Analyst της Clip News Βραβείο: Pioneer in Buzz Monitoring and Data Analysis
    • Απονεμητής: Δημήτρης Κούβελλας, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης ΝΔ.
  2. Befon του ομίλου Μπότσας (Botsas Group of Companies) Βραβείο: Best Franchise Leader
    • Απονεμητής: Χρήστος Καζαντζής, Πρόξενος της Ουρουγουάης.
  3. Γιάννης Χαλαβαζής - Διευθύνων Σύμβουλος της Meta•Teams Βραβείο: Pioneer in Event Management Digital Transformation
    • Απονεμήτρια: Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλεύτρια Α' Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ.
  4. Παναγιώτης Οικονόμου - CEO της Intel Power SA Βραβείο: Early Advocate for Digital Transformation in Business Consulting
    • Απονεμητής: Δρ. Δρόσος Τσαβλής, Ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης.
  5. Ηλίας Κουκούτσας - Αρχισυντάκτης της Meta•Team Βραβείο: Innovator in ICT and AI Journalism
    • Απονεμητής: Παναγιώτης Χανός, Συγγραφέας και Δημοσιογράφος.
  6. Αθανάσιος (Σάκης) Κουτσουρίδης - Διευθύνων Σύμβουλος της Honeybee Production Βραβείο: Contributor to the Digital Evolution of TV Production.
    • Αν και ο κ. Κουτσουρίδης δεν κατάφερε να παραστεί, έστειλε μήνυμα ευχαριστίας.
  7. Σπυριδούλα Κλάγκου - Εκδότρια του UtopiaZone Βραβείο: Pioneer of Positive Digital Thinking
    • Απονεμήτρια: Πάττη Πασχαλίδου, Δημοτική Σύμβουλος Θερμαϊκού.

Μια ξεχωριστή στιγμή της απονομής ήταν η εμπνευσμένη ομιλία της Μαριέτας Γιανοπούλου, HR Σύμβουλου και Business Coach, η οποία ανέλυσε τη σημασία της ηγεσίας στην ψηφιακή εποχή. Εξήγησε πώς η προσαρμοστικότητα και οι ηγετικές ικανότητες είναι απαραίτητες για να ανταπεξέλθουν οι επιχειρήσεις στις νέες προκλήσεις και ανέδειξε τον ρόλο του business coaching ως εργαλείου για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων στον ψηφιακό κόσμο.

Ο στρατηγικός συνεργάτης του συνεδρίου, Ιωάννης Τριανταφύλλου, στην Keynote ομιλία του εστίασε στην ταχύτητα των τεχνολογικών εξελίξεων και πώς αυτές επηρεάζουν την επιχειρηματικότητα. Τόνισε ότι "ο χρόνος είναι το νέο 'νόμισμα' στην ψηφιακή εποχή" και υπογράμμισε τη σημασία της διαρκούς εκπαίδευσης και προσαρμογής στα νέα εργαλεία.

Η διαδικασία της απονομής ολοκληρώθηκε qμε τον stand up comedian Ανδρέα Πρίντεζη και το Μαιευτήριο Comedy Club, που συνέβαλαν στο ευχάριστο κλείσιμο της βραδιάς.

Ο διοργανωτής, Ηλίας Τσαλδάρης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους συμμετέχοντες και την ομάδα του, με επικεφαλής την Αγγελική Γκιβάλου, για την εξαιρετική διοργάνωση και την εξωστρέφεια που έχει επιτύχει το {Re}Think Digital. Τόνισε τη σημασία της εκδήλωσης ως πλατφόρμας ανταλλαγής ιδεών και συνεργασίας για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της ψηφιακής επιχειρηματικότητας.

Το {Re}Think Digital 2K24 αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός που προάγει την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία, τις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμες ondemand όλες οι συνεδριακές ενότητες. Στο site του συνεδρίου μπορείτε να ανατρέξετε στις καλύτερες στιγμές της εκδήλωσης, να μάθετε περισσότερα για τις καινοτόμες πρακτικές που παρουσιάστηκαν και να δείτε τα {Re}Think Digital Awards Moments.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr