NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Δωρεάν Webinar με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση ​από το​ Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.​​

Δωρεάν Webinar με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση ​από το​ Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.​​

Το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α., ως κέντρο επιμόρφωσης με εστίαση στις σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνολογίες, σας προσκαλεί στο δωρεάν Webinar με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση και τις δυνατότητες που προσφέρει για εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Εισηγητές θα είναι η Χριστίνα Σιηνά, επίκουρη καθηγήτρια University of Durham, UK, ο Αντώνης Καράμπελας, φυσικός, εκπαιδευτικός STEAM και ο Γιώργος Μπελλής ηλεκτρολόγος μηχανικός – εκπαιδευτικός STEM. Τη συζήτηση θα συντονίζει η Ηρώ Ποταμούση, γενική διευθύντρια του Learn Inn ΕΚΠΑ.

Στο Webinar θα συζητηθούν θέματα για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση τόσο στη θεωρία όσο και σε επίπεδο πρακτικής και εφαρμογής στην εκπαιδευτική πραγματικότητα. Θα προσεγγιστούν θέματα δεοντολογίας, προβληματισμοί αλλά και οι σπουδαίες ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη στους/στις εκπαιδευτικούς.

Το δωρεάν webinar πραγματοποιείται με αφορμή την έναρξη των νέων καινοτόμων προγραμμάτων του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.:

Τρόπος παρακολούθησης:

  • Το δωρεάν webinar θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στις 14 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 17.30-19.00
  • Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και απαιτείται δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα E-learning προγράμματά του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ-Learn Inn και τις εγγραφές που τρέχουν αυτή την περίοδο, τις μειώσεις διδάκτρων και υποτροφίες, δείτε την ιστοσελίδα

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr