NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στις 28-29/9/2024 το Formula Student Festival

Στις 28-29/9/2024 το Formula Student Festival

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (28-29/9/2024) θα διεξαχθεί το ​Formula Student Festival 2024 ​​στο χώρο του παλαιού Δημαρχείου στη Γλυφάδα, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Γλυφάδας και τις αιγίδες του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού καθώς και της Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ).

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το πρώτο και μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, το Car and Driver, η ελληνική έκδοση του οποίου γιορτάζει τα 35 χρόνια, συνδιοργανώνει διημερίδα με τη συμμετοχή όλων των Πολυτεχνικών σχολών της χώρας μας στο πλαίσιο του FORMULA STUDENT FESTIVAL.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που εξελίσσεται σε θεσμό έπειτα από την επιτυχημένη καθομολογία διοργάνωση επί δύο συνεχόμενων ετών.

Στόχος να αναδειχθούν οι αξιόμαχες και αξιέπαινες προσπάθειές, στο ευρύ κοινό, των πολυτεχνικών σχολών της χώρας, ομάδες οι οποίες έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει μονοθέσια οχήματα που μετέχουν σε διεθνείς εκδηλώσεις και διοργανώσεις συμμετέχοντας στον παγκόσμιο θεσμό «Formula Student», όπου, άλλωστε, επανειλημμένως έχουν διακριθεί. Επίσης η επίδειξη των μονοθεσίων in action στο ελληνικό κοινό και η διαδραστικότητα με τους φοιτητές, θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τα νέα παιδιά.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα τεχνήματά τους, να συζητήσουν μεταξύ τους και με το κοινό, αλλά και με διαπρεπείς Έλληνες επιστήμονες που διακρίνονται σε αυτοκινητοβιομηχανίες στο εξωτερικό και επιχειρηματίες με σημαντική εμπλοκή στην αντιπροσώπευση του αυτοκινήτου στη χώρα μας και, γενικότερα, με ανθρώπους της αυτοκίνησης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr