NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η NP Aσφαλιστική ξεκινά τον εκπαιδευτικό κύκλο του Τομέα Β΄ για το 2024 για τους Διαμεσολαβητές

Η NP Aσφαλιστική ξεκινά τον εκπαιδευτικό κύκλο του Τομέα Β΄ για το 2024 για τους Διαμεσολαβητές

H NP Aσφαλιστική με την γνώριμη επαγγελματική της ευαισθησία προς την εκπαίδευση των διαμεσολαβητών, ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη του τρίτου εκπαιδευτικού κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το έτος 2024, στον οποίο θα καλύψει θέματα του Τομέα Β΄ για το θεσμικό πλαίσιο.

Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών, όπου σε συνδυασμό με τις δύο εκπαιδευτικές συναντήσεις που έγιναν στο Α΄ Εξάμηνο του 2024 και αφορούσαν τον Τομέα Α΄, συνολικής διάρκειας 10 ωρών, ολοκληρώνει την ετήσια υποχρέωση των 15 ωρών επανεκπαίδευσης για την ανανέωση της εγγραφής των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα επιμελητήρια.

Το αντικείμενο των νέων σεμιναρίων

Ειδικότερα, το αντικείμενο του νέου σεμιναρίου είναι : «Ασφαλιστική Νομοθεσία, Εποπτεία και Θεσμικές υποχρεώσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών», στο οποίο επισημαίνεται η αναβάθμιση του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή και της Ασφαλιστικής Αγοράς μέσα από τις τελευταίες αλλαγές στη νομοθεσία, όπως τα Solvency II (Ν. 4364/2016), η εφαρμογή της οδηγίας IDD (Ν. 4583/2018) και του κανονισμού GDPR (Ν. 4624/2019).

Τα σεμινάρια έχουν έναρξη στις 25/09/2024 και ολοκληρώνονται στις 12/10/2024, μέσα από μια σειρά έντεκα (11) διά ζώσης εκπαιδευτικών συναντήσεων σε Αθήνα (4) και σε Σπάρτη, Χαλκίδα, Ιωάννινα, Πάτρα, Βόλο, Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη.

Η NP Ασφαλιστική επιμένει στην διεξαγωγή των σεμιναρίων επανεκπαίδευσης αποκλειστικά μέσω διά ζώσης συναντήσεων, καθώς οι εξελίξεις στο ασφαλιστικό επάγγελμα είναι πολλές και σημαντικές για τις επιχειρήσεις διαμεσολάβησης και μόνο αυτού του είδους οι συναντήσεις μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν τον κάθε επαγγελματία να εξελιχθεί και να προφυλαχτεί.

Η εγγραφή στα σεμινάρια

Η εγγραφή στα σεμινάρια γίνεται μέσα από την πλατφόρμα εκπαίδευσης e-Asfalistiki Academia στην ιστοσελίδα της Εταιρίας www.np-asfalistiki.gr.

Η διενέργεια του τεστ κατανόησης θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του 5ώρου και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του θα αναρτηθεί αυτόματα στην e-Asfalistiki Academia το Πιστοποιητικό Επιτυχούς Παρακολούθησης για τις 5 ώρες του Τομέα Β’ 2024. Το πλήρες πρόγραμμα των Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρίας στη διαδρομή «Συνεργάτες → Ασφαλιστική Ακαδημία».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr