NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Campeón Gaming: Άνοιξε ο 2ος κύκλος του προγράμματος αμειβόμενης πρακτικής άσκησης

Campeón Gaming: Άνοιξε ο 2ος κύκλος του προγράμματος αμειβόμενης πρακτικής άσκησης

Μετά από τον εξαιρετικά επιτυχημένο 1ο κύκλο του προγράμματος τρίμηνης αμειβόμενης πρακτικής άσκησης “The Next Campeón”, η Campeón Gaming, κορυφαία εταιρεία στον χώρο του iGaming, ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου του προγράμματος, το οποίο έχει σχεδιαστεί για νέους και νέες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα στον χώρο του iGaming ή να κάνουν μια στροφή στην καριέρα τους, ανακαλύπτοντας νέους επαγγελματικούς τομείς.

Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε νέους και νέες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, με στόχο να ενταχθούν στο δυναμικό μιας από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, που τους παρέχει σημαντικά προνόμια και ευκαιρίες εξέλιξης.

Το τρίμηνο αμειβόμενο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, το οποίο φέτος θα υλοποιηθεί από τον Νοέμβριο 2024 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2025, απευθύνεται σε νέους και νέες 20-35 χρονών, φοιτητές ή αποφοίτους ελληνικών ή διεθνών πανεπιστημίων, με ή και χωρίς εργασιακή εμπειρία. Αυτό που διαφοροποιεί σημαντικά τον 2ο κύκλο του προγράμματος από τον 1ο είναι ότι υλοποιείται, πλέον, πέρα από τα γραφεία της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και στα γραφεία της Campeón Gaming στην Λευκωσία της Κύπρου, υπογράφοντας τον συμπεριληπτικό χαρακτήρα του προγράμματος.

Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα καλύψουν τις 10 θέσεις πρακτικής άσκησης που έχουν ανοίξει φέτος, θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε δυναμικές ομάδες και να εξελίξουν τα soft & hard skills τους σε τομείς όπως technology, graphic design, SEO, project management, business intelligence και events. Το πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης “The Next Campeón”, το οποίο έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες της νεότερης γενιάς, προσφέρει, πέρα από τον μικτό μισθό που ξεκινάει από τα €850, κι ένα ανταγωνιστικό πακέτο παροχών, το οποίο περιλαμβάνει: δωρεάν διαμονή και κάλυψη όλων των λειτουργικών εξόδων για όσους διαμένουν εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης, και Λευκωσίας, για όλη τη διάρκεια του προγράμματος, κάλυψη εξόδων για παραγγελίες φαγητών και σούπερ μάρκετ, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, συνδρομή σε γυμναστήριο, και κάρτα δημόσιας συγκοινωνίας. Παράλληλα, οι γονείς έχουν ως επιπλέον παροχή την κάλυψη των δραστηριοτήτων των παιδιών τους, διευκολύνοντας σημαντικά την καθημερινότητά τους.

Η Campeón Gaming έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το εξαίσιο εργασιακό περιβάλλον της, το οποίο προάγει τη διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη, την ισότητα, τη διαφάνεια, την ανάληψη πρωτοβουλιών, και τη συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων της, αποτελώντας κορυφαίο εργοδότη επιλογής στην ελληνική αγορά. Σημαντικό να αναφερθεί ότι η Campeón Gaming έχει βραβευτεί για 3 χρόνια ως Best Workplace™ Hellas, τα τελευταία 4 χρόνια πιστοποιείται σταθερά σαν Great Place To Work™, ενώ έχει λάβει και τις σπουδαίες διακρίσεις Best Workplace™ for Women Hellas 2024 και Best Workplace™ in Tech Hellas 2023

img2.jpg?mtime=20240902180938#asset:497583

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος αμειβόμενης πρακτικής άσκησης “The Next Campeón – 2nd Cycle”, θα έχουν τη ευκαιρία, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, να διεκδικήσουν μία θέση στο δυναμικό της εταιρείας, θέτοντας τα θεμέλια για μια επιτυχημένη, επαγγελματική πορεία.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα είναι ανοικτές από τις 2/9 μέχρι και τις 27/9 στο careers.campeongaming.com/internship/second-cycle/en, ενώ ΕΔΩ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας, το οποίο παρουσιάζει, με έναν ιδιαίτερα έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο, τις αντιδράσεις τριών καθημερινών ανθρώπων τη στιγμή που μαθαίνουν για την έναρξη του 2ου κύκλου του προγράμματος αμειβόμενης πρακτικής άσκησης «The Next Campeόn» από την Campeón Gaming.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr