NEWSFLASH...
Franchise
ανάγνωση

efood local: H ανάπτυξη μέσω franchise, το ντεμπούτο στο Γουδί και το νέο κατάστημα στα βόρεια προάστια

efood local: H ανάπτυξη μέσω franchise, το ντεμπούτο στο Γουδί και το νέο κατάστημα στα βόρεια προάστια

Εντός του 2025 αναμένεται να έχει προσμετρήσει προκλήσεις, προβλήματα ή πλεονεκτήματα του project. Σίγουρα - συναρτήσει των συνθηκών - θα στοχεύει να ανοίξει ένα νέο φυσικό κατάστημα. Ο λόγος για την διοίκηση της efood που άνοιξε πρόσφατα στο Γουδί (απέναντι από το νοσοκομείο Παίδων) το πρώτο κατάστημα efood local.

Σύμφωνα με την διοίκηση η ανάπτυξη του δικτύου θα λάβει χώρα και μέσω franchise και σύμφωνα με τους υπολογισμούς το επόμενο κατάστημα αναμένεται στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Στοχεύοντας στην συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά του μικρής λιανικής

Με την παραπάνω κίνηση η εταιρεία στοχεύει στην αποκόμιση μεγαλύτερων μεριδίων στην αγορά της μικρής λιανικής που συνεχώς αναπτύσσεται.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως η παρουσία στην εν λόγω αγορά είναι σημαντική μετά την εξαγορά του δικτύου καταστημάτων Kiosky's Convenience Stores το 2021 από τον Όμιλο Μούχαλη.

Τώρα, το brand name "efood" αναμένεται να διαδραματίσει το δικό του ρόλο στο πλαίσιο των convience stores.

Στο επίκεντρο η γειτονιά

Βασική αναφορά των καταστημάτων efood local είναι η γειτονιά. Το νέο concept έχει μεγαλύτερη έμφαση στο φαγητό, με κύρια στοιχεία του καταστήματος τη γωνιά του καφέ και τη ζεστή γωνιά.

Σε επίπεδο κωδικολογίου περιλαμβάνει διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, όπως κάβα, καπνικά και είδη mini market, κυρίως τρόφιμα και snacks.

Ειδικότερα, τα νέα στοιχεία που φέρνει το efood local είναι ο καφές και το φαγητό, με τη δημιουργία μιας ζεστής γωνιάς, ενώ δίνει έμφαση στο φαγητό grab & go.

Παράλληλα οι κατηγορίες mini market θα περιλαμβάνουν όλα τα προϊόντα των στρατηγικών συνεργατών του ομίλου στο κομμάτι της λιανικής.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr