NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου η υποβολή υποψηφιότητας στα Caterer’s Supplier Awards

Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου η  υποβολή υποψηφιότητας στα Caterer’s Supplier Awards
05_08_2024 | 16:48
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τα Caterer’s Supplier Awards έρχονται δυναμικά με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν δημιουργικούς και καινοτόμους προμηθευτές και παραγωγούς τροφίμων, ποτών και εξοπλισμού για τις κουζίνες υψηλών ταχυτήτων (Β2Β αγορές).

Η αναζήτηση των σωστών πρώτων υλών και του κατάλληλου εξοπλισμού αποτελεί προτεραιότητα για τις επαγγελματικές κουζίνες. Τα βραβεία «φωτίζουν» τους προμηθευτές-παραγωγούς και τα προϊόντα τους και τους προσφέρουν την αναγνώριση που αποτελεί εγγύηση για αποτελεσματικό μάρκετινγκ και δυναμικές πωλήσεις.

Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης είναι ο Εμμανουήλ Κυριακίδης, Director of Food & Beverage, InterContinental Bahrain και Αντιπρόεδρος ο Νεκτάριος Ντάλλας, Mixaholic Gastronaut, COO S-One Hospitality. Η επιτροπή αποτελείται από ακαδημαϊκούς, έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, εκπροσώπους θεσμικών φορέων και συμβούλους εταιρειών.

«Τα βραβεία Caterer’s Supplier έρχονται για να φέρουν στο προσκήνιο τους παραγωγούς και τους προμηθευτές τροφίμων, ποτών και εξοπλισμού που είναι συχνά οι ήρωες της επαγγελματικής κουζίνας. Η επιβράβευση των πρωτοπόρων συμβάλλει στη σύσταση και γνωριμία των προϊόντων με ένα μεγάλο αριθμό ειδικών που ασχολούνται με τις προμήθειες στην επαγγελματική κουζίνα, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και το πιο αποτελεσματικό μάρκετινγκ! Προσδοκούμε να υποδεχθούμε υποψηφιότητες που θα αντανακλούν την καινοτομία και τη φαντασία των παραγωγών, καθώς και τη δέσμευσή τους στις αρχές της βιωσιμότητας», δήλωσε σχετικά με τα βραβεία ο Νεκτάριος Ντάλλας.

Τα Caterer’s Supplier Awards μετρούν 23 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων: Bakery – Flour Product, Dessert Product, Seafood Product, Plant-Based Product, Multi-functional cooking Product, Rapid Cooking Product, Food waste Reduction Systems – Services. Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις ενότητες βράβευσης.

Τα βραβεία διοργανώνονται από την Boussias Events και το περιοδικό Food Reporter και χαίρουν της τιμητικής υποστήριξης των σημαντικότερων συνδέσμων της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα στο site των βραβείων και να υποβάλουν υποψηφιότητα μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr