NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

​Σύμφωνο Συνεργασίας: ΒΕΑ - Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής.

​Σύμφωνο Συνεργασίας: ΒΕΑ - Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής.

Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την έναρξη του τομέα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου.

Ο κος Κώστας Δαμίγος, Α' Αντιπρόεδρος και υποψήφιος πρόεδρος του Δ.Σ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας και η κα Παρασκευή Μιχαλοπούλου, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», υπέγραψαν το κείμενο του Συμφώνου, για την προώθηση και υλοποίηση δράσεων πρόληψης, ενημέρωσης, προαγωγής υγείας, ψυχοκοινωνικής και επαγγελματικής στήριξης και ενδυνάμωσης των γυναικών - μελών των δύο συμβαλλόμενων φορέων.

Σκοπός του Συμφώνου Συνεργασίας

Η από κοινού προσπάθεια στήριξης για βελτίωση των συνθηκών επανένταξης στην εργασία, των γυναικών με καρκίνο μαστού, η βελτίωση των συνθηκών επιχειρηματικότητας των γυναικών με καρκίνο του μαστού, αλλά και η σύμπραξη σε ενέργειες πρόληψης και ενημέρωσης των γυναικών μελών του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, για τον καρκίνο του μαστού.

Επιπλέον, η συνεργασία για επεξεργασία και κατάθεση γνωμοδοτικών προτάσεων, σε θεσμικούς φορείς.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, θα συμμετέχει με ομάδα, στον μεγάλο αγώνα Ζωής του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής, «16ο Greece Race For The Cure», την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα - Ζάππειο Μέγαρο. Διήμερες εκδηλώσεις. Περισσότερα www.greecerace.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr