NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Dove Advanced Care: Λανσάρισμα νέας σειράς αφρόλουτρων

Dove Advanced Care: Λανσάρισμα νέας σειράς αφρόλουτρων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το λανσάρισμα της νέας σειράς αφρόλουτρων Dove Advanced Care, την Τρίτη 25 Ιουνίου. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον πρωτοποριακό χώρο του The Ellinikon Experience Center, όπου παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι, beauty editors και influencers.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ένα «εικονικό» 24ωρο ταξίδι ενυδάτωσης, μέσα από τους ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς: Πρωϊνό ντους, Μεσημέρι στο γραφείο, Απογευματινή βόλτα και Βραδινή ρουτίνα. Κάθε σταθμός προσέφερε μια διαδραστική εμπειρία, επιτρέποντας στους καλεσμένους να καταλάβουν ότι η ενυδάτωση τους ακολουθεί παντού χάρη στη νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Advanced Care με τεχνολογία 24h MicroMoisture.

Ακολούθησε συζήτηση με συντονίστρια τη δημοσιογράφο κα Δώρα Αναγνωστοπούλου με τη διακεκριμένη δερματολόγο, κα Βασιλική Μουσάτου η οποία μοιράστηκε χρήσιμες πληροφορίες για τη σημασία της καθαριότητας και της σωστής φροντίδας της επιδερμίδας στο ντους αλλά και τις εκπροσώπους από την ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης της Unilever, τις κες Ναντίμα Φίλο και Ανδρονίκη Γεροντάκη, που μέσα από ενδιαφέροντα πειράματα ανέδειξαν τις ιδιότητες της νέας φόρμουλας, αποδεικνύοντας την προϊοντική ανωτερότητα της σειράς.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την αποκάλυψη της νέας σειράς Αφρόλουτρων από την κα Κατερίνα Ντάλλη (Brand Manager Dove), η οποία δήλωσε: «Η νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Advanced Care απαντά στις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών αναβαθμίζοντας την εμπειρία του ντους! Η καινοτομία της νέας σειράς βρίσκεται στην 24ωρη τεχνολογία MicroMoisture, μια πατενταρισμένη τεχνολογία από το Dove, η οποία αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη για 24 ώρες και σε ακολουθεί παντού. Ανυπομονούμε να δοκιμάσετε το καλύτερο αφρόλουτρο από το Dove!».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr