NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Forel ανανεώνεται με redesign της αρχικής της σελίδας από τη Netstudio

Η Forel ανανεώνεται με redesign της αρχικής της σελίδας από τη Netstudio

Με ανανεωμένη εικόνα υποδέχθηκε το ελληνικό fashion brand Forel τις καλοκαιρινές εκπτώσεις, έπειτα από το ολόφρεσκο redesign της αρχικής σελίδας του από τη Netstudio, ένα από τα μεγαλύτερα eCommerce & Digital agency στην Ελλάδα.

Τέσσερα χρόνια μετά το επίσημο λανσάρισμα του site forel.gr, κατασκευασμένο στην custom e-commerce πλατφόρμα της Netstudio, και έχοντας χτίσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική προώθησης σε συνεργασία με το τμήμα digital marketing της Netstudio, η Forel χρειαζόταν να λύσει κάποιες βασικές επικοινωνιακές προκλήσεις στην αρχική της σελίδα.

Μέσα από το redesign της Netstudio, δημιουργήθηκε ένα σύστημα που προσφέρει ελευθερία έκφρασης, διατηρώντας παράλληλα οπτική και λειτουργική αρμονία. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν τα εξής:

  • Εκ νέου σχεδιασμός των σημαντικότερων στοιχείων του UI της αρχικής σελίδας
  • Νέα τυπογραφία βασισμένη στα variable fonts της Sofia Sans
  • Νέο σετ εικονιδίων
  • Νέα components για την αρχική σελίδα
  • Προσεκτικός σχεδιασμός για desktop και mobile

Στο πλαίσιο του redesign, ο head of design της Netstudio, Κωνσταντίνος Πενλίδης, συνεργάστηκε με την ομάδα της Forel και ανέλυσαν πώς χρησιμοποιούσαν το υπάρχον design, προσπαθώντας να κατανοήσουν τις προκλήσεις που αντιμετώπιζαν.

Έλαβαν επίσης υπόψιν τους τις ενέργειες digital marketing (newsletters, διαφημίσεις Google και Meta) και πώς αυτές συνδέονταν και λειτουργούσαν σε σχέση με την αρχική σελίδα forel.gr. Παράλληλα, συνεργάστηκαν στενά με την Art Director, Έλενα Μιχαλέα, η οποία επιμελείται τις καμπάνιες και τα δημιουργικά του brand.

Ο Γιάννης Καράμπελας, ιδρυτής και CEO της Netstudio, δήλωσε σχετικά: “Τέσσερα χρόνια αφού βγάλαμε live το πρώτο eshop της Forel, forel.gr, δώσαμε φρέσκια πνοή στη homepage της σελίδας, απαντώντας ακριβώς στις ανάγκες του brand, τις οποίες γνωρίζουμε μέσα από τη μακροχρόνια συνεργασία μας και σε επίπεδο κατασκευής και σε επίπεδο προώθησης.”

Ο Μάκης Χατζούλας, CEO της Forel, δήλωσε σχετικά: “Βασικά μας χαρακτηριστικό είναι η συνεχής εξέλιξη, γι αυτό και στα τέσσερα αυτά χρόνια που λειτουργεί το eshop μας δεν έχουμε σταματήσει να προσπαθούμε να το κάνουμε λειτουργικότερο, αισθητικά αρτιότερο και φιλικότερο προς την πελάτισσα Forel.”

Η Forel, αμιγώς ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας γυναικείου ενδύματος, ιδρύθηκε το 1986 με όραμα να δημιουργεί ποιοτικά ρούχα με ιδιαίτερο στυλ και προσωπικότητα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr