NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Νέα χτυπήματα κατά της τηλεοπτικής «πειρατείας»

Νέα χτυπήματα κατά της τηλεοπτικής «πειρατείας»

Και ενώ η πρόσφατη συμφωνία Nova - Cosmote έχει ως στόχο, μεταξύ άλλων, να αντιμετωπίσει με δελεαστικά πακέτα το φαινόμενο της πειρατείας, οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν το εντοπισμό παράνομων συσκευών καταφέρνοντας νέα πλήγματα κατά της τηλεοπτικής «πειρατείας».

Σε τελευταία νέα, ανάστατο ήταν το νησί της Ρόδου μετά από συντονισμένη επιχείρηση δεκάδων αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί μεγάλος μεταπωλητής του νησιού και έχουν εντοπιστεί μεγάλα χρηματικά ποσά και ψηφιακές συσκευές. Στο στόχαστρο των αρχών είναι τώρα και το πλήθος πελατολογίου που βρέθηκε στην κατοχή του από όλο το νησί της Ρόδου, αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, σε συνέχεια και των 50.000 παράνομων συνδρομητών που ερευνώνται από προηγούμενες αστυνομικές επιχειρήσεις. Για άλλη μια φορά παρατηρήθηκαν παράνομες συσκευές τελικών χρηστών στα σκουπίδια υπό τον φόβο συλλήψεων.

Μετά τις μεγάλες υποθέσεις κατά της τηλεοπτικής πειρατείας σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, τώρα και το Ηνωμένο Βασίλειο καταγράφει μεγάλες επιτυχίες στην αντιμετώπιση της πειρατείας.

Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι όλες οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και οι ΗΠΑ, αρχίζουν και λαμβάνουν πιο ισχυρά νομοθετικά μέτρα για να περιορίσουν τις οικονομικές κρατικές απώλειες και τις χαμένες θέσεις εργασίας από αυτή την παραοικονομία που συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα, καθιστώντας πλέον συνυπεύθυνους τους τελικούς απλούς χρήστες με βαριά πρόστιμα.

image001_240723_104413.jpg?mtime=20240723104413#asset:492266
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr