NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Στελέχη της Europa συμμετείχαν σε παρουσίαση εργασιών στο πλαίσιο των μαθημάτων Marketing στο Δημοκρίτειο

Στελέχη της Europa συμμετείχαν σε παρουσίαση εργασιών στο πλαίσιο των μαθημάτων Marketing στο Δημοκρίτειο

Η Europa δίνοντας έμφαση στη σημασία που έχει η διασύνδεση των πανεπιστημίων με τη βιομηχανία, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τον Επίκουρο Καθηγητή Δρ. Κωνσταντίνο Ρηγόπουλο.

Οι φοιτητές του 2ου και 4ου έτους ανέπτυξαν την επιχειρηματολογία τους και ανέλυσαν σε μια σειρά εργασιών καίρια θέματα που αφορούσαν το ηλεκτρονικό εμπόριο και το marketing της Europa, ενώ στο τέλος των παρουσιάσεων συμμετείχαν σε μια ανοικτή συζήτηση με σημαντικά στελέχη της εταιρείας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον διαδραστικό.

Στο πλαίσιο της παρουσίας στο Τμήμα, απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης η Public Relations & Health Dpt. Director της εταιρείας Δρ. Τζοβάννα Παλυβού, ευχαριστώντας τους φοιτητές για τη συμμετοχή τους και ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους η Europa πλαισιώνει τα διαφορετικά κοινά στα οποία απευθύνεται.

Σε δεύτερο επίπεδο ο Marketing Manager της Europa, κ. Μιχάλης Σινίκογλου, πραγματοποίησε παρουσίαση αναφορικά με το Digital Marketing και πώς αυτό εφαρμόζεται πραγματικά σε μια μεγάλη βιομηχανική επιχείρηση.

Επιπλέον χαιρετισμό απεύθυναν και οι Area Managers της Europa κύριοι Γεώργιος Τσούπας και Τάσος Καραγιάννης.

Photo_4_240710_121023.jpg?mtime=20240710121022#asset:489985


Η Europa δεσμεύεται τη σχέση που έχει δομήσει με το Πανεπιστήμιο να τη συνεχίσει ενεργά και με συνέπεια και στο μέλλον!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr