NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ο δημιουργός του πρώτου πολυτελούς ελαιολάδου στον κόσμο στη λίστα Food Innovation 50 Powerlist

Ο δημιουργός του πρώτου πολυτελούς ελαιολάδου στον κόσμο στη λίστα Food Innovation 50 Powerlist

O Γιώργος Κολλιόπουλος, Founder/CEO της Speiron, τιμήθηκε με την ένταξή του στην πρώτη λίστα Food Innovation 50 Powerlist στην Ελλάδα.

Η λίστα αναδεικνύει διακεκριμένα στελέχη που προωθούν την καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη στον ελληνικό τομέα των τροφίμων και ποτών.

"Η καινοτομία, το branding και η υψηλή ποιότητα μπορούν πραγματικά να προσθέσουν μεγάλη αξία στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και να τα κάνουν παγκόσμια," δήλωσε ο Κολλιόπουλος σχετικά με την τιμητική του ένταξη στη λίστα. "Αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω μέσω της δουλειάς μου και της εταιρίας μου για είκοσι σχεδόν χρόνια. Πρέπει να μετατρέψουμε τα τρόφιμα σε εμπειρία. Για αιώνες, η ελληνική γη παράγει θησαυρούς. Σήμερα, όμως, πρέπει να ανοίξουμε τον εαυτό μας όχι στο μπλε του Αιγαίου, αλλά στο άγνωστο του ρίσκου και της καινοτομίας."

Η Speiron είναι η πρώτη ελληνική luxury food εταιρία. Ιδρύθηκε το 2006 από τον Γιώργο Κολλιόπουλο και παράγει το πολυβραβευμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο λ /lambda/, το πρώτο ελαιόλαδο πολυτελείας στον κόσμο. Διαθέσιμο από επιλεγμένα σημεία πώλησης ανά τον κόσμο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr