NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Women On Top: Crowdfunding για το 1ο Hub ενδυνάμωσης γυναικών στην Ελλάδα

Women On Top: Crowdfunding για το 1ο Hub ενδυνάμωσης γυναικών στην Ελλάδα

Crowdfunding καμπάνια ξεκινά το Women On Top στο πλαίσιο ​της προσπάθειάς του να προωθήσει την έμφυλη ισότητα στην εργασία ακόμη πιο αποτελεσματικά​ με στόχο να δημιουργήσει το WHEN Hub, το πρώτο hub συνεργασίας, μάθησης, συνηγορίας και ενδυνάμωσης για γυναίκες και οικογένειες στην Ελλάδα.

Από το 2012 το Women On Top έχει υποστηρίξει περισσότερες από 5.800 γυναίκες να ενδυναμωθούν οικονομικά, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να κάνουν τα επαγγελματικά/επιχειρηματικά τους όνειρα πραγματικότητα. Παράλληλα, το WoT έχει συνεργαστεί με 300+ εταιρείες & οργανισμούς και επιμορφώσει περισσότερα από

11.500 στελέχη για να καλλιεργήσει μια πιο συμπεριληπτική και ισότιμη κουλτούρα στο εργασιακό περιβάλλον. Δημιουργεί, τέλος, δυναμικές κοινότητες, συνθέτει εργαλεία και υλοποιεί δράσεις ευαισθητοποίησης για την διεκδίκηση μεγαλύτερης ισότητας στη δημόσια ζωή.

Σήμερα το WoT θέτει έναν μεγάλο στόχο: ξεκινάει καμπάνια crowdfundingγια τη δημιουργία ενός hub όλες οι γυναίκες θα μπορούν να δουλέψουν, να αναπτυχθούν, να επιχειρήσουν, να καλλιεργήσουν νέες δεξιότητες και να ενδυναμωθούν μέσα από μια δυναμική κοινότητα. Έναν χώρο όπου θα μπορούν και οι μητέρες να κάνουν το ίδιο, ενώ τα παιδιά τους απασχολούνται δημιουργικά, σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο κοντά τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr