NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η ΜΕΒΓΑΛ επέλεξε τη Netstudio για την πλατφόρμα B2B της

Η ΜΕΒΓΑΛ επέλεξε τη Netstudio για την πλατφόρμα B2B της

Η Netstudio, το premium digital agency κατασκευής και προώθησης e-shop και ιστοσελίδων με τα περισσότερα θετικά σχόλια πελατών στην Ελλάδα, δημιούργησε ακόμα ένα μεγάλο B2B έργο στην custom πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της, ολοκληρώνοντας την κατασκευή ενός πλήρους συστήματος χονδρικής για τη ΜΕΒΓΑΛ, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα B2B έργο που αναπτύχθηκε από την ομάδα της Netstudio και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της τεχνικής πολυπλοκότητας και των πολλαπλών λύσεων που κλήθηκε να δώσει.

Η Netstudio ανέπτυξε τους εξής μηχανισμούς με στόχο τη διευκόλυνση των Β2Β παραγγελιών της ΜΕΒΓΑΛ και τη μείωση του χρόνου πραγματοποίησής τους:

  • Γρήγορο checkout σε δύο βήματα, χωρίς να ζητούνται περιττά στοιχεία.
  • Αποστολή υπενθύμισης του χρονικού ορίου ολοκλήρωσης παραγγελίας για παραλαβή την επόμενη μέρα.
  • Δυνατότητα επανάληψης προηγούμενης παραγγελίας με 1 click.
  • Δυνατότητα λήψης του τιμοκαταλόγου του εκάστοτε πελάτη μαζί με τις πληροφορίες των προϊόντων σε αρχείο excel.
  • Μηχανισμός υπολογισμού service level για την καλύτερη αποτύπωση του ποσοστού διεκπεραίωσης των παραγγελιών.

Η ομάδα της Netstudio έκανε επίσης διασύνδεση με το ERP με στόχο να πετύχει:

  • Αυτόματη ενημέρωση όλου του περιεχομένου του site.
  • Άντληση προσωποποιημένης πληροφορίας προϊόντων ανά πελάτη.
  • Αυτόματη αποστολή των παραγγελιών και ενημέρωση της κατάστασής τους.
  • Άντληση των τιμολογίων της παραγγελίας από το ERP.

Το B2B site της ΜΕΒΓΑΛ παρέχει πρόσβαση σε χρήστες αποκλειστικά επιλεγμένους από τον διαχειριστή. Κατά την ανάπτυξη του συστήματος χονδρικής πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες UX βελτιστοποιήσεις προσανατολισμένες στις B2B ανάγκες της ΜΕΒΓΑΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες του B2B site της ΜΕΒΓΑΛ έχουν πρόσβαση στον δικό τους προϊοντικό κατάλογο με δυνατότητα εμφάνισης του ονόματος και του κωδικού του εκάστοτε προϊόντος, όπως είναι στις αποθήκες τους, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν παραγγελίες στις προεπιλεγμένες για τους ίδιους μονάδες μέτρησης (τεμάχια, χαρτοκιβώτια, χαρτοτελάρα κ.ά.).

Ο Γιάννης Καράμπελας, ιδρυτής και CEO της Netstudio, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε περήφανοι που τεχνολογικά καταφέραμε να αποτυπώσουμε ένα B2B σύστημα υψηλών απαιτήσεων στην custom πλατφόρμα μας. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΜΕΒΓΑΛ για την άψογη συνεργασία καθόλη τη διάρκεια ανάπτυξης του έργου.”

Η Τασούλα Μπατάλα, Διευθύντρια της Εφοδιαστικής Αλυσίδας ΜΕΒΓΑΛ, δήλωσε: “Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε τη χρήση της πλατφόρμας σε όλους μας τους πελάτες, ακόμα και σε αυτούς τους εξωτερικού, για την πλήρη αυτοματοποίηση της παραγγελιοληψίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα της Netstudio, αλλά και όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά για την επίτευξη του έργου αυτού.”

O Χρήστος Μπατάλας, Αναπληρωτής Διευθυντής της Εφοδιαστικής Αλυσίδας ΜΕΒΓΑΛ, δήλωσε σχετικά: “Το B2B portal παραγγελιών είναι ένα βασικό εργαλείο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας στη ΜΕΒΓΑΛ. Με τη χρήση του μέχρι τώρα, έχει συμβάλει στη βελτίωση του τρόπου παραγγελιοληψίας, ελαχιστοποιώντας τα λάθη και παρέχοντας έγκαιρη και άμεση πληροφόρηση. Με την άμεση διασύνδεση του portal με το ERP μας, έχουμε άμεση και αυτόματη ενημέρωση για την παραγγελία του πελάτη. Παράλληλα ο πελάτης μας εύκολα και γρήγορα, με μερικά μόλις κλικ, τοποθετεί την παραγγελία του και ενημερώνεται άμεσα για την εξέλιξη αυτής.”

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr