NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εως τις 12 Ιουλίου η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Catering Awards​​

Εως τις 12 Ιουλίου η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Catering Awards​​

Τα Catering Awards ήρθαν για να επιβραβεύσουν τις εταιρείες που δεσμεύονται να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες και δημιουργικές λύσεις φαγητού και ποτού κάθε μέρα, αλλά και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές των ανθρώπων, δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες. Θα αναδείξουν επίσης αυτούς που έχουν ενσωματώσει την καινοτόμο τεχνολογία στις πρακτικές εστίασης και λειτουργούν με σεβασμό στις αρχές της βιωσιμότητας, αναβαθμίζοντας τα πρότυπα του κλάδου.

Στα βραβεία καλούνται να συμμετέχουν οι εταιρείες catering, όσες εταιρείες προσφέρουν outsourse υπηρεσίες επισιτισμού (εστιατόρια, φούρνοι, ζαχαροπλαστεία κ.ά.), οι εταιρείες marketing και οι εταιρείες που προμηθεύουν ή ενοικιάζουν εξοπλισμό ή συστήματα στις παραπάνω εταιρείες.

Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης, η οποία αποτελείται από σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου και του επιχειρείν, διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και εξειδικευμένους δημοσιογράφους, είναι ο Παναγιώτης Μωραΐτης, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης.

Tα Catering Awards μετρούν πάνω από 20 κατηγορίες βράβευσης όπως: Best Catering for Wedding, Best Catering for Events, Best Catering for Mass Needs, Best Catering Menu, Best Sustainable Catering κ.α.

Τα βραβεία διοργανώνονται για πρώτη φορά από την Boussias Events και τα περιοδικά Food Reporter και Daily Fax και χαίρουν της τιμητικής υποστήριξης του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης (Σ.Ε.Ε.Μ.Ε).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα των βραβείων https://cateringawards.boussiasevents.gr/, να ενημερωθούν για τις ενότητες βράβευσης και να υποβάλουν υποψηφιότητα μέχρι τις 12 Ιουλίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr