NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Μετακινήσεις στελεχών
ανάγνωση

TheFutureCats: Ο Ευάγγελος Νομικός νέος Project Manager – Researcher

TheFutureCats: Ο Ευάγγελος Νομικός νέος Project Manager – Researcher

Η ομάδα της TheFutureCats Innovation Consultancy είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον κύριο Ευάγγελο Νομικό, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Project Manager - Researcher.

Ο κύριος Νομικός φέρνει μαζί του μια πολύτιμη εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Το υπόβαθρό του περιλαμβάνει εκτενή έρευνα και εμπειρία στη διαχείριση έργων, ιδιαίτερα στις τεχνολογίες Web 3.0 και την αειφόρο ανάπτυξη.

Ταυτόχρονα, έχει σημαντική εμπειρία στο project management διαρθρωτικών προγραμμάτων και στη στρατηγική διαχείριση που ευθυγραμμίζεται με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία.

Ο Ευάγγελος Νομικός δήλωσε: "Η ένταξή μου στην ομάδα της TheFutureCats Innovation Consultancy ως Project Manager - Researcher είναι μια μεγάλη τιμή και ευθύνη. Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία, και ειδικότερα το Web 3.0, μεταμορφώνει γρήγορα το τοπίο της καινοτομίας και της αειφόρου ανάπτυξης. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αξιοποιήσω την εμπειρία μου για να προωθήσω τα πρωτοποριακά έργα της TheFutureCats Innovation Consultancy. Μαζί, στοχεύουμε να αξιοποιήσουμε το δυναμικό αυτών των τεχνολογιών για να προσφέρουμε σημαντικές λύσεις και να προωθήσουμε την αειφόρο πρόοδο."

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr