NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

KOSTOPOULOS HORECA: Το βραβείο Red Dot Award 2024 στη συλλογή HENDI UNIQ

KOSTOPOULOS HORECA: Το βραβείο Red Dot Award 2024 στη συλλογή HENDI UNIQ

Η KOSTOPOULOS HORECA ανακοινώνει ότι η συλλογή UNIQ της εταιρείας HENDI από chafing dishes και σουπιέρες, σχεδιασμένη από τον Robert Bronwasser, έλαβε το διάσημο βραβείο Red Dot Award 2024 για τον Σχεδιασμό Προϊόντων, στην κατηγορία των συσκευών εστίασης.

Υπενθυμίζεται, ότι η εταιρεία HENDI είναι ένας από τους δύο εταίρους της κοινοπραξίας, KOSTOPOULOS HORECA.

Η επιτροπή των Red Dot Awards βράβευσε τη συλλογή HENDI UNIQ ως μια ενεργειακά αποδοτική εναλλακτική λύση στα διαθέσιμα δοχεία διατήρησης θερμότητας, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του κλάδου, υπογραμμίζοντας τον εξαιρετικό σχεδιασμό της και τα πρακτικά της οφέλη.

Η συλλογή HENDI UNIQ αποτελεί προϊόν της συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας και του Ολλανδού σχεδιαστή Robert Bronwasser, η οποία προσφέρει όχι μόνο μια αναβαθμισμένη εμπειρία, αλλά συμβάλλει και στην υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Ο Στέλιος Γκαβός, Εμπορικός Διευθυντής της KOSTOPOULOS HORECA σημείωσε σχετικά: «Η βράβευση της συλλογής HENDI UNIQ με το βραβείο Red Dot αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της εταιρείας HENDI να προσφέρει πρωτοποριακά, υψηλής ποιότητας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες του κλάδου HORECA. Είμαστε υπερήφανοι που η HENDI, εταίρος της κοινοπραξίας KOSTOPOULOS HORECA, προσθέτει αυτό το ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας, επιδεικνύοντας την αφοσίωσή της στην καινοτομία και την αριστεία στον σχεδιασμό προϊόντων. Τα βραβευμένα προϊόντα της είναι πλέον σημείο αναφοράς στον κλάδο της εστίασης, δείχνοντας πώς είναι δυνατόν να δημιουργηθούν μοναδικές παρουσιάσεις μπουφέ».

Σημειώνεται, ότι τα βραβεία Red Dot συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο αναγνωρισμένα διεθνή βραβεία σχεδίασης για περισσότερο από 60 χρόνια, αναγνωρίζοντας την αριστεία στον σχεδιασμό προϊόντων, την καινοτομία και τη λειτουργικότητα.

Η συλλογή HENDI UNIQ είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένους συνεργάτες πανελλαδικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr