NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Σύσταση του νέου ΔΣ του Σ.Ε.Γ.Ε. - Για τρίτη θητεία πρόεδρος η Απ. Τσαλταμπάση

Σύσταση του νέου ΔΣ του Σ.Ε.Γ.Ε. - Για τρίτη θητεία πρόεδρος η Απ. Τσαλταμπάση

Με εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθησαν υβριδικά η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., εξασφαλίζοντας σε όλα τα μέλη πανελλαδικώς τη δυνατότητα συμμετοχής είτε να ψηφίσουν διά ζώσης, είτε ηλεκτρονικά μέσω μιας αξιόπιστης και αδιάβλητης πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε για το συγκεκριμένο σκοπό.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από μέλη από όλη την Ελλάδα, αντανακλώντας την εθνική εμβέλεια και τη δυναμική του ΣΕΓΕ. Η πολυμορφία και η ποικιλομορφία των μελών ενισχύουν την ικανότητα του Συνδέσμου να προωθεί την επιχειρηματικότητα και την ισότητα των φύλων σε πανελλαδικό επίπεδο

Η κα. Αποστολίνα Τσαλταμπάση, επανεκλέχθηκε ως Πρόεδρος για τρίτη συνεχόμενη θητεία, έχοντας συλλέξει το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων και την ομόφωνη γνώμη των μελών της νέας Διοίκηση επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που χαίρει από τα μέλη του Συνδέσμου.

Κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου 2024, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τη σύσταση σε σώμα, η νέα διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Τσαλταμπάση Αποστολίνα - Θεσσαλονίκη

Α’ Αντιπρόεδρος: Σαββίδου Αναστασία - Κιλκίς

Β΄ Αντιπρόεδρος: Κονιάκου Χρυσούλα - Πειραιάς

Γενική Γραμματέας: Καζάκου Τριανταφυλλία (Φελίνα) - Κομοτηνή

Οικονομική Επόπτης: Βρακά Χριστίνα - Θεσσαλονίκη

Μέλος ΔΣ: Αλεξιάδου Πολύμνεια - Θεσσαλονίκη

Μέλος ΔΣ: Σταβάρα Ιωάννα - Λάρισα

Μέλος ΔΣ: Χριστίνα Στριμπάκου - Καλαμάτα

Μέλος ΔΣ: Χριστοπούλου Ευρυδίκη - Αθήνα

Η επανεκλεγείσα Πρόεδρος κα.Αποστολίνα Τσαλταμπάση, δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να συνεχίζω ως Πρόεδρος του ΣΕΓΕ για τρίτη θητεία. Ευχαριστώ θερμά τα μέλη μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους. Μαζί, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για την ενίσχυση της θέσης των γυναικών στον επιχειρηματικό κόσμο και την προώθηση της ισότητας των φύλων. Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη και την ευημερία των γυναικών επιχειρηματιών σε όλη την Ελλάδα."

Ο ΣΕΓΕ δεσμεύεται να συνεχίσει να υποστηρίζει τις γυναίκες επιχειρηματίες, προσφέροντας ευκαιρίες για δικτύωση, εκπαίδευση και ανάπτυξη, καθώς και να προωθεί τις αξίες της ισότητας και της αειφόρου ανάπτυξης στον επιχειρηματικό τομέα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr