NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Νέες παρατάσεις σε Δράσεις του ΕΣΠΑ

Νέες παρατάσεις σε Δράσεις του ΕΣΠΑ

Δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια στις 17-6-2024 η πέμπτη (5η) τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Αιχμής ΜμΕ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021-2027, σύμφωνα με την οποία η διάρκεια ολοκλήρωσης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου τροποποιείται και ορίζεται σε είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Έγκρισης Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης.

Επίσης την ίδια ημέρα δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η τέταρτη (4η) τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης «Προηγμένος Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», σύμφωνα με την οποία η διάρκεια ολοκλήρωσης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου τροποποιείται και ορίζεται σε 21 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Έγκρισης Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν δοθεί αντίστοιχες παρατάσεις στη Δράση Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ» καθώς και στη Δράση «Βασικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ».

Για περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω προγράμματα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την HFT Consultants στο τηλ 2106565400.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr