NEWSFLASH...
Franchise
ανάγνωση

Ξενοδοχεία: Μια νέα συμφωνία franchise… στην Ελούντα της Κρήτης

Ξενοδοχεία: Μια νέα συμφωνία franchise… στην Ελούντα της Κρήτης

​4 ξενοδοχεία σε νησιά και 1 στην Αθήνα, δίνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» στις αναμφίβολα ισχυρές προοπτικές που δίνει ο ελληνικός τουρισμός.

Ο λόγος για την Meliá Hotels International που επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιό της με το νέο INNSiDE Crete Elounda, με τον ισπανικό όμιλο να υπογράφει μια νέα συμφωνία franchise για το brand INNSiDE by Meliá στην Ελούντα της Κρήτης, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στα lifestyle ταξίδια της χώρας.

Η συγκεκριμένη κίνηση συστήνει ένα νέο ξενοδοχειακό concept στην ελληνική φιλοξενία - ένα υψηλής ποιότητας lifestyle brand που εστιάζει στις απαιτητικές προτιμήσεις της νέας γενιάς ταξιδιωτών.

Ενισχύεται η συνεργασία Zeus Hotels - Melia Hotels

Η συμφωνία, η οποία υπεγράφη στις 24 Μαΐου 2024, δεν σηματοδοτεί μόνο το πέμπτο ξενοδοχείο Meliá στην Ελλάδα, αλλά και το ντεμπούτο του INNSiDE by Meliá στη χώρα. Η στρατηγική προσθήκη ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ της Zeus Hotels και της Meliá Hotels International, που πλέον αφορά σε περισσότερα από 1.050 δωμάτια.

Η συμφωνία αφορά το σημερινό Elounda Ilion, το οποίο θα μετονομαστεί σε INNSiDE Crete Elounda.

Ανοίγει τις πύλες του το 2025

Τοποθετημένο την κορυφή ενός λόφου με απεριόριστη θέα στη θάλασσα και στην πανέμορφη Ελούντα, το INNSiDE Crete Elounda αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο του 2025 ως ένα πλήρως ανακαινισμένο και ανανεωμένο σύμφωνα με τα standards του brand ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Γνωστή για τα γραφικά τοπία της και την ιστορική σημασία της, η Ελούντα βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κρήτης απέναντι από το διάσημο νησί Σπιναλόγκα, συνδυάζοντας την ελληνική παράδοση με εμπειρίες διακοπών υψηλού επιπέδου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr