NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Industrial Production & Manufacturing Awards 2024: Τον Οκτώβριο η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Industrial Production & Manufacturing Awards 2024: Τον Οκτώβριο η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Τα Industrial Production & Manufacturing Awards 2024 έρχονται για έκτη χρονιά δυναμικά και πλήρως ανανεωμένα για να αναδείξουν, να επιβραβεύσουν και να γιορτάσουν την αριστεία και την εξωστρέφεια της Ελληνικής Βιομηχανίας που συνεχώς καινοτομεί.

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τις πρωτοβουλίες εκείνες που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και στην ανάπτυξη του προσωπικού.

Στη φετινή διοργάνωση επικαιροποιήθηκαν οι κατηγορίες των βραβείων, ενώ θα προκύψουν τρεις κορυφαίοι τίτλοι: Factory of the Year, Leading Provider of the Year και SME Smart Company of the Year.

Πρόεδρος της ανεξάρτητης Επιτροπής Αξιολόγησης είναι ο Δημήτρης Βέργαδος, Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ και Ενημέρωσης ΣΕΒ, με μέλη ακαδημαϊκούς, έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και εκπροσώπους των φορέων του χώρου.

Τα Industrial Production & Manufacturing Awards διοργανώνονται από την Boussias Events και το περιοδικό Manufacturing, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και την τιμητική υποστήριξη σχετικών Συνδέσμων της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα https://manufacturingawards.boussiasevents.gr/, να ενημερωθούν για τις κατηγορίες, τους όρους συμμετοχής και να υποβάλουν on line την υποψηφιότητά τους μέχρι τις 19 Ιουλίου 2024. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr