NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Δυναμικό παρών του Ομίλου Interamerican στην 24η Συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών

Δυναμικό παρών του Ομίλου Interamerican στην 24η Συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών

Ο Όμιλος Interamerican συμμετείχε στην ετήσια Συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών, που διοργανώθηκε για 24η χρονιά από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και έλαβε χώρα στην Ύδρα από τις 22 έως τις 24 Μαΐου.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση υψηλόβαθμων στελεχών της ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από χώρες της Ευρώπης.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε καίριες θεματικές, όπως η ηγεσία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η επίδραση της τεχνολογίας και η αντιμετώπιση του χάσματος προστασίας απέναντι σε φυσικές καταστροφές. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με σκοπό την ενίσχυση και ανάπτυξη συνεργασιών, προάγοντας έτσι την πρόοδο και τη συνεργασία στον ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό τομέα.

Στα δύο πάνελ του συνεδρίου συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν, ο Willem Van Duin, f. BoD Chairman, Achmea group, καθώς και ο κ. Ιωάννης Καντώρος, CEO Interamerican Group, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Η αποστολή της Interamerican είναι να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα. Αντιμετωπίζουμε σφαιρικά το θέμα των φυσικών καταστροφών, προσφέροντας ασφαλιστικές λύσεις που καλύπτουν την περιουσία ιδιωτών και επιχειρήσεων από φυσικά φαινόμενα. Συγκεκριμένα, μόνο πέρσι το ύψος των αποζημιώσεων που δόθηκε στους ασφαλισμένους της Ιnteramerican που επλήγησαν από την κακοκαιρία Ντάνιελ ξεπέρασε τα 70 εκατ., ενώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και στη διαδικασία άμεσης αποζημίωσης (fast track) των ασφαλισμένων μας, καθώς στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν πιο άμεση ανάκαμψή τους. Παράλληλα, για την προετοιμασία, ενημέρωση και αποτελεσματική διαχείριση των ακραίων καιρικών φαινομένων, έχουμε προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες, όπως με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και με την ανάπτυξη της εφαρμογής ROADS, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους μας να ενημερώνονται για τις προβλεπόμενες καιρικές συνθήκες σε όλο το ελληνικό οδικό δίκτυο για τις επόμενες 72 ώρες.»

Η συμμετοχή της Interamerican σε ένα ιδιαίτερης σημασίας θεσμικό γεγονός για τον ασφαλιστικό κλάδο, επιβεβαιώνει την υπόσχεσή της να θέτει σταθερά στο επίκεντρο της στρατηγικής τη συνεχή ενημέρωση και εξέλιξη, ώστε να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις στην ασφάλιση σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr