NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Atlas Consulting: 50 χρόνια υποστήριξης της επιχειρηματικότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό

Atlas Consulting: 50 χρόνια υποστήριξης της επιχειρηματικότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό

Με αφετηρία ένα μικρό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις αρχές του 1972, o πρόεδρος & ιδρυτής μας κος Κλεάνθης Πατσούμης ίδρυσε την Atlas Consulting.

Σε αυτό το ταξίδι πολύτιμα εφόδια για την επιτυχία για τον κύριο Κλεάνθη και τα παιδιά του, που συνεχίζουν ως δεύτερη γενιά, το έργο που ξεκίνησε, αποτέλεσαν η τόλμη, η αισιοδοξία, η επιμονή, η ακατάβλητη εργατικότητα και φυσικά το ιδιαίτερο χάρισμα τους στο να συνδέονται με ανθρωπιά, με υπευθυνότητα και τιμιότητα με τους ανθρώπους και την αγορά.

Αυτή την ημέρα γιορτής είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να έχουμε κοντά μας τον κο Κλεάνθη Πατσούμη ο οποίος και δήλωσε:

Κ.Π.: «Ακόμη και στα καλύτερα όνειρα μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ τέτοια πρόοδο!

Ξεκίνησα πριν χρόνια σ’ ένα πολύ μικρό γραφείο 10 τ.μ. μαζί μ’έναν συνέταιρο και τώρα, στεγαζόμαστε σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 400 τ.μ., ενώ οι άνθρωποι μας αυξάνονται διαρκώς κι αυτή την στιγμή το ανθρώπινο δυναμικό μας, να ξεπερνά αριθμητικά τα 20 μέλη σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα.

Τέλος, ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση για μένα αποτελεί το γεγονός ότι σήμερα παρευρίσκεται μαζί μας η 3η γενιά, τα εγγόνια μου και συμφωνήσαμε την επόμενη πενταετία να είμαστε ξανά εδώ όλοι μαζί! Εύχομαι να είστε όλοι ενωμένοι, να προχωράτε μπροστά & να τα χιλιάστε!»

Στη συνέχεια για την επέτειο των 50 Χρόνιων της Atlas Consulting, ο κος Γιώργος Γ. Κάλφας CEO & General Manager, ανέφερε μεταξύ άλλων:

Γ.Κ.: «Η παρούσα ημέρα είναι μεγίστης σημασίας, διότι ένας άνθρωπος σαν σήμερα πριν από πολλά χρόνια, ξεκίνησε μια προσπάθεια και εμείς ως διάδοχοί της, την συνεχίζουμε πιστά, θεωρώ με επιτυχία.

Μια ένδειξη, αποτελεί το γεγονός ότι νιώθουμε όμορφα μ’ αυτό που κάνουμε!

Έχουμε δημιουργήσει ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, καθώς η εργασία αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μας και στόχος μας είναι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να αισθανόμαστε όλοι χαρούμενοι.

Ακόμη μια άλλη ένδειξη, θα μπορούμε να πούμε ότι είναι η διατήρηση υφιστάμενου πελατολογίου εδώ και δεκαετίες, όπου συνεχίζουν με την 2η ακόμη και η 3η γενιά διοίκησης των επιχειρήσεων τους, να συνεργάζονται μαζί μας μέχρι και σήμερα..

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω, ότι η φετινή χρονιά είναι μια σημαδιακή χρονιά για εμάς. Χαράξαμε μια επιτυχημένη πορεία και εξακολουθούμε να προχωράμε προς αυτή την κατεύθυνση με αισιοδοξία!»

Επιπλέον από την πλευρά της η κα Σουσάνα Πατσούμη-Κάλφα Chief Business Officer της εταιρείας σημείωσε:

Σ.Κ.: «Οι πρώτες αναμνήσεις που έχω από την A.TL.AS, ήταν από το 2ο γραφείο του πατέρα μου όταν ήμουν στην ΄Δ Δημοτικού.

Θυμάμαι μας έφερνε κάποια τιμολόγια και εγώ μαζί με την αδερφή μου όλο χαρά και ενθουσιασμό τα οργανώναμε αλφαβητικά, τα ταξινομούσαμε, κάναμε πράξεις με το κομπιουτεράκι και σημειώναμε τα αποτελέσματα.

Ήταν φαίνεται προγεγραμμένο να ασχοληθώ με αυτό το αντικείμενο, αφού μου άρεσε τόσο πολύ, ώστε ακόμη και τα καλοκαίρια πήγαινα στο γραφείο καθόμουν στην καρέκλα του γραφείου του και λάτρευα να μιλάω στο τηλέφωνο (με το κυλικείο).

Λίγο πιο μετά την δεκαετία του 80, θυμάμαι έφερε τον πρώτο υπολογιστή στην Θεσσαλονίκη και με παρότρυνε να μιλώ στα αγγλικά μ έναν Άγγλο πελάτη.

Έτσι λοιπόν, μας εμφύσησε από τότε την αγάπη του γι αυτό το γραφείο και γι’ αυτό εγώ και η αδερφή μου ακολουθήσαμε τον κλάδο αυτό σπουδάζοντας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αργότερα το 1997, αρχίσαμε επίσημα να εργαζόμαστε στο γραφείο και επι 10 συνεχή έτη υποστηρίζαμε τα περισσότερα τμήματα της εταιρείας.

Παρόλη την πρόοδο & την ευημερία που έβλεπα να έρχεται μέσα από αυτή την οργανωμένη και επιμελή προσπάθεια, ένιωθα μέσα μου την ανάγκη να το εξελίξω αυτό το μοντέλο, επεκτείνοντας την δραστηριότητα μας στο διεθνές περιβάλλον.

Το σχέδιο για την υλοποίηση αυτού του οράματος, αρχίσαμε σιγά σιγά να το συνθέτουμε το 2007, όταν γνώρισα τον σύμβιο μου και τωρινό CEO & General Manager της Atlas Consulting κο Γιώργο Γ. Κάλφα, ενώ την ίδια χρονιά εντάχθηκε και ο ίδιος στην ομάδα της Atlas.

Αργότερα μια μέρα καθώς περπατούσαμε, μετά από πολύπλευρή σκέψη & ανάλυση, αποφασίσαμε να βάλουμε σε εφαρμογή το νέο μας σχέδιο.

Έχοντας προ οφθαλμών το όνειρο μας, μαζί με την πίστη αλλά και την εργατικότητα, φτάσαμε το 2018 να έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο σε διεθνές επίπεδο.

Και Ιδού σήμερα, το 2022 γιορτάζουμε τα 50 χρόνια, τον μισό αιώνα Atlas Consulting, με παρών τις 3 γενιές της οικογένειας μας και φυσικά όλους εσάς, τους πολύτιμους ανθρώπους μας!

Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά, μαζί, με υγεία και για πολλά χρόνια ακόμη να γιορτάζουμε αυτή την ημέρα!».

Τέλος στα πλαίσια αυτά, παρουσιάστηκε μετά από επανασχεδιασμό το νέο λογότυπο της Atlas Consulting, εμπνευσμένο από τα χρώματα του ελληνικού ηλιοβασιλέματος.

Atlas_Consulting_50years.jpg?mtime=20220211111040#asset:328254
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr