NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

​Ξεκινά ο δ' κύκλος του προγράμματος στήριξης επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς

​Ξεκινά ο δ' κύκλος του προγράμματος στήριξης επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς

Την έναρξη του τέταρτου κύκλου του προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε ο Δήμος Κηφισιάς. Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Δημάρχου κύριου Θωμάκου και αυτός ο κύκλος, όπως και οι τρεις προηγούμενοι, υλοποιείται με την υποστήριξη και την επίβλεψη του αντιδημάρχου κύριου Παντελεάκη.

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων υποβλήθηκαν 109 επιχειρηματικές ιδέες, παρακολούθησαν 150 συμμετέχοντες, υλοποιήθηκαν 42 επιχειρηματικά εργαστήρια και διακρίθηκαν 9 νικητές.

Στο πρόγραμμα καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής όσοι:

  1. Έχουν μια καινοτομική / νεωτεριστική / διαφοροποιημένη ιδέα και επιθυμούν να την μετεξελίξουν ώστε να μετατραπεί σε επιχείρηση,
  2. Διατηρούν επιχείρηση εντός του Δήμου Κηφισιάς και επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και δεδομένα στην άσκηση του επιχειρείν.

Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει επιχειρηματικά εργαστήρια τα οποία κινούνται σε δύο άξονες: (α) της εξατομικευμένης συμβουλευτικής για κάθε νέα επιχειρηματική ιδέα, (β) επί βασικών πεδίων & θεμάτων άσκησης επιχειρηματικότητας.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τη Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 και οι αιτήσεις από τους ενδιαφερομένους θα αποστέλλονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στα παρακάτω link:

→ Για Startup επιχείρηση: https://bit.ly/3dBFO3q.

→ Για Υφιστάμενη επιχείρηση: https://bit.ly/3mkKiiF.

Θα ακολουθήσει εκδήλωση ενημέρωσης από τον Δήμο και θα υπάρξει αντίστοιχη ανακοίνωση.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου στο 2132007224, valentinakounadi@kifissia.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr