Ο Αλέξανδρος Κουμάντος έκανε το μεράκι του μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία.
Λάτρης της μπύρας και με σπουδές φαρμακευτικής, επισκέφθηκε πολλές χώρες του εξωτερικού και δοκίμασε πολλές ποικιλίες μπύρας αναζητώντας ξεχωριστές γεύσεις . Έτσι κατέληξε να δημιουργήσει το 2005 τη δική του μονάδα παραγωγής βιολογικής φρέσκιας μπύρας , που συνδυάζει την απολαυστική γεύση με την ανώτερη ποιότητα.
Σήμερα η Πειραϊκή Μικροζυθοποιία έχει επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της και εξάγει τις ποικιλίες μπύρας της στην Ελβετία, το Βέλγιο, τη Γαλλία και σύντομα και στις ΗΠΑ. O Αλέξανδρος Κουμάντος αποδεικνύει με αυτή του την πορεία πως η αγάπη για αυτό που κάνουμε, οδηγεί σε διακρίσεις και επιτυχίες.
Σχόλια