Symphonia: Παραγωγή και εξαγωγή χαρακτηριστικών Ελληνικών προϊόντων [video]
05/01/2016 | 16:17
07/08/2025 | 02:38
O Αθανάσιος Κάβουκας αποφάσισε να ασχοληθεί με την παραγωγή και εξαγωγή χαρακτηριστικών Ελληνικών προϊόντων, όπως το ελαιόλαδο και το μέλι, με ένα μόνο στόχο: να παράγει μόνο υψηλότατης ποιότητας αποτέλεσμα. Και το πέτυχε, αφού τα προϊόντα Elea Terra και Melion έχουν ήδη κατακτήσει πολλές αγορές του εξωτερικού και πολλά βραβεία , όπως τα Great Taste Awards.
Σήμερα η εταιρεία Symphonia προωθεί παγκοσμίως μια σειρά ελληνικών αλλά και μεσογειακών προϊόντων, παραδοσιακής ή βιολογικής καλλιέργειας, τα οποία ξεχωρίζουν για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις εμπνευσμένες συσκευασίες τους.
Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.
Σχολιάστε