NEWSFLASH...
Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Bitdefender ανακοινώθηκε σαν Visionary στο Gartner Magic Quadrant για Endpoint Protection Platforms

Η Bitdefender ανακοινώθηκε σαν Visionary στο Gartner Magic Quadrant για Endpoint Protection Platforms
15_02_2016 | 14:13 15_11_2016 | 12:31

H Bitdefender η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο που προστατεύει 500 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ονομαστεί Visionary στο Gartner Magic Quadrant για πλατφόρμες Endpoint Protection.

Το Gartner Magic Quadrant για πλατφόρμες Endpoint Protection έχει σχεδιαστεί για να ενημερώνει τις επιχειρήσεις σχετικά με το πώς οι διάφοροι κατασκευαστές στον τομέα ασφαλείας είναι σε θέση να τις βοηθήσει λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η κατανόηση της αγοράς, η στρατηγική του προϊόντος, την καινοτομία, την ανταπόκριση της αγοράς και την εμπειρία των πελατών.

«Αισθανόμαστε ότι η τοποθέτηση της Bitdefender στην Gartner σαν Visionary είναι μια ισχυρή επικύρωση ετών έρευνας παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της ασφάλειας , εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις ανάγκες των επιχειρήσεων", δήλωσε ο Bogdan Dumitru, Διευθύνων Σύμβουλος Τεχνολογίας τις Bitdefender . «Η πρόσφατη μεγάλη επιτυχία μας στο χώρο των επιχειρήσεων, με ιδιαίτερα επιταχυνόμενη αύξηση των πωλήσεων κατά την διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, πιστεύουμε ακράδαντα ότι στηρίζει την αξιολόγηση της Gartner.

To Bitdefender Enterprise endpoint protection τις σειράς Bitdefender GravityZone είναι η κορυφαία λύση ασφάλειας υποστηρίζοντας και τις πιο πολύπλοκες υβριδικές η μη υλοποιήσεις . Είτε πρόκειται για φυσικές , virtual , τοπικές οι cloud εγκαταστάσεις , η σειρά GravityZone εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις ταχύτατη και την πιο απολεσματικη διαχείριση κινδύνων .

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr