NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Thrive Global Greece Webinar: Ψυχική ευεξία στην εποχή της πανδημίας και μετά

Thrive Global Greece Webinar: Ψυχική ευεξία στην εποχή της πανδημίας και μετά
10_10_2020 | 16:12 10_10_2020 | 16:13
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Κοινωνία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας η Thrive Global Greece θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ένα δωρεάν webinar, με στόχο τη βελτίωση της ψυχικής μας υγείας.

Η ψυχική μας υγεία επηρεάζεται και απειλείται καθημερινά από κοινωνικούς, ψυχολογικούς και βιολογικούς παράγοντες, πλήττοντας αναπόφευκτα την επαγγελματική μας απόδοση και την προσωπική μας ευημερία, φέρνοντας την αποτελεσματική διαχείριση του στρες και την γενικότερη ψυχική μας ευεξία στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων μας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, η Thrive Global Greece θα πραγματοποιήσει, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 16:00, ένα δωρεάν webinar διάρκειας 1 ½ ώρας με στόχο τη βελτίωση της ψυχικής μας υγείας και ευεξίας.

H Thrive Global συνεργάζεται με το Stanford University. Έτσι λοιπόν, με τη βοήθεια των στοιχείων της νευροεπιστήμης και των ερευνών του κορυφαίου πανεπιστημίου, θα αναλυθούν περιοριστικές πεποιθήσεις και μοτίβα που απειλούν την ψυχική μας υγεία, έναν από τους τέσσερις πυλώνες της Thrive, και θα δοθούν τρόποι επαναπροσδιορισμού και αλλαγής προτύπων που μπορούν να μας ωφελήσουν.

Οι θεματικές ενότητες του ψηφιακού σεμιναρίου θα εξετάσουν την αλλαγή προτύπου, τους βιότυπους, τον επαναπροσδιορισμό, την ευγνωμοσύνη και τον σκοπό ολοκληρώνοντας με τα μικροβήματα της Thrive και πως αυτά μπορούν να μας οδηγήσουν στην ψυχική ευεξία που όλοι έχουμε ανάγκη για να εξελιχθούμε και να ευημερήσουμε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μας ζωή.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Webinar, το οποίο προσφέρεται δωρεάν και δηλώστε συμμετοχή*.

*Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 50 άτομα, με σειρά δήλωσης συμμετοχής.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr