NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Apple προετοιμάζει 75 εκατομμύρια iPhone 5G, νέα smartwatch και iPad

Η Apple προετοιμάζει 75 εκατομμύρια iPhone 5G, νέα smartwatch και iPad
Φωτογραφία: Glozerwow

Η Apple ζήτησε από τους προμηθευτές της να κατασκευάσουν τουλάχιστον 75 εκατομμύρια iPhone 5G για την φετινή χρονιά, περίπου στις ίδιες ποσότητες με την κυκλοφορία του περασμένου έτους, σε ένδειξη ότι η ζήτηση για το πιο σημαντικό προϊόν της εταιρείας διατηρείται εν μέσω της πανδημίας.

Ο γίγαντας της τεχνολογίας από το Cupertino της Καλιφόρνιας προβλέπει ότι οι αποστολές αυτών των iPhone επόμενης γενιάς ενδέχεται να φτάσουν τα 80 εκατομμύρια μονάδες το 2020. Η Apple σχεδιάζει να λανσάρει τέσσερα νέα μοντέλα τον Οκτώβριο με ταχύτητες πέμπτης γενιάς, διαφορετικό σχεδιασμό και ευρύτερη επιλογή μεγεθών οθόνης.

Μεταξύ μιας ολοκληρωμένης ανανέωσης προϊόντων που θα κάνει την εμφάνιση της το φθινόπωρο, η εταιρεία ετοιμάζει επίσης ένα νέο iPad Air με οθόνη iPad Pro τύπου edge-to-edge, δύο νέες εκδόσεις Apple Watch, και τα πρώτα ακουστικά over-ear εκτός της μάρκας Beats. Ένα μικρότερο ηχείο HomePod βρίσκεται επίσης σε ανάπτυξη.

Η Apple και οι συνεργάτες της αυξάνουν πάντα την παραγωγή πριν από την κυκλοφορία νέων iPhone το φθινόπωρο. Ο βασικός συνεργάτης συναρμολόγησης των iPhone, η Hon Hai Precision Industry, γνωστή ως Foxconn, έχει υποβάλει αρκετές αγγελίες στο WeChat τον περασμένο μήνα για την πρόσληψη εργαζομένων στην πόλη Zhengzhou της κεντρικής Κίνας, εκεί όπου συναρμολογούνται τα iPhone.

Με πληροφορίες από bloomberg.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr