NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Webinar για τα social media από το ​ΚΕΑΚ και το Χαροκόπειο

Webinar για τα social media από το ​ΚΕΑΚ και το Χαροκόπειο

Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας) σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, διοργανώνει ένα on-line σεμινάριο, με θέμα τα ‘’Social Media’’.

Πρόκειται για ένα μάθημα 2 ωρών, για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τη γνώση τους στα Social Media. το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 στις 17:30 - 19:30.

Απευθύνεται:

  • Σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας για την εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και την επαγγελματική τους εξέλιξη/ διεύρυνση στο κλάδο τους.
  • Σε φοιτητές/ απόφοιτους σχολών - ανεξαρτήτως ειδικότητας - για την ενίσχυση του βιογραφικού τους και την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.
  • Σε νέους επιχειρηματίες/Start Ups που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Αναλυτικότερα η θεματολογία του On-Line Προγράμματος:

-Social Media Marketing & Strategy -Facebook Marketing -Instagram Marketing

Χώρος Διεξαγωγής: On-Line.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-XZ7-nvL817EvQP1sV8lNEqM6oyHUdW-CCgDCSdxNEKhnbw/viewform

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής : Γεράσιμος Τζαμαρέλος

Ο κ. Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr